Ulltofflor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Leveranstid 1-3 vardagar
  • Förlängd returrätt på julklappar till 15/1
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (24)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Ulltofflor

Ulltofflor är de perfekta tofflorna som passar året om. Vårt sortiment erbjuder klassiska ulltofflor från välkända varumärken som Ulle, Glerups och Haflinger. Anledningen till att ulltofflor passar året om är tack vare ullens egenskaper. Ull är temperaturreglerande och hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur oavsett om det är varmt eller kallt i din omgivning. Ull är dessutom fuktabsorberande och håller dina fötter torra och fräscha. Hos oss hittar du ulltofflor till hela familjen i flera olika modeller.

Ulle ulltofflor är skor som är designade med en utpräglad naturkoppling med en kvalitetskänsla som självklara ingredienser. Ulle ulltofflor är gjorda av 100 % ren ny ull med en uppbyggd innersula och en halkfri sula på undersidan. Tofflorna är skapade för att ge komfort och få hela kroppen att njuta. Alla Ulle ulltofflor är skapade så att du kan bromsa in och njuta av vardagen.

Ulle ulltofflor har en självreglerande temperatur på insidan, vilket gör att toffeln värmer när det är kallt men samtidigt känns luftig när det är varmt. Ullen absorberar fukt inuti toffeln och drar till sig lite lukt, vilket gör att toffeln känns fräsch efter lite vädring. Ulletoffelns naturliga form ger dig även generöst med utrymme för tårna och toffelns ortopediska fotbädd ger stabilitet och komfort för foten. Ulles tofflor är för dig som vill uppleva ett skönt par ulletofflor som sprider harmoni i hela kroppen. 

Glerups tofflor är skapade med högsta kvalité. Ulltofflorna innehåller 100 % naturligt ull, handgjorda från får till foten och tillverkades med både människa och natur i åtanke. Råa, naturliga material används till fullo och Glerups har minimerat användningen av icke-naturliga material, vilket i sin tur har skapat den unika och enkla designen - högkvalitativa tofflor kända för sin exceptionella och naturliga komfort. Glerups tofflor är för både dam och herr som håller dina fötter varma och torra tack vare ullens temperaturreglerande och fuktabsorberande egenskaper. Vilket gör att du kan använda ulltofflorna året om. 

Cinnamon skor är ett svensk skomärke som erbjuder härliga tofflor och inneskor. Skorna svenska design är framtagna tillsammans med ortopeder för att skorna ska vara bekväma och fotriktiga. Cinnamons skor har stabila sulor och hälkappor och gott om utrymme för dina tår som är bra för dig och dina fötter. Cinnamon har skor för både dam, herr och barn. Cinnamon har helt enkelt skor för alla och har ett brett sortiment, all från snörskor och kängor till sandaler, tofflor och pumps. Deras skor passar perfekt för dig som har problem med hallux valgus, hammartår eller andra problem som gör att det annars kan vara problematiskt att hitta bekväma skor.

Ulltofflor från Embla of Sweden är kända för sina fotriktiga och bekvämt utformade skor som är både moderiktiga och sköna. Emblas sortiment består utav bekväma och sköna skor som är anpassade för både arbete och vardagslivet. Tofflorna är även kända för att ge bra komfort och gör så att du går bättre tack vare deras utformning.