• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Vita tofflor

Hitta de perfekta vita tofflorna hos oss! Vare sig du letar efter vita tofflor för fritid eller arbete har vi klassiska alternativ i olika modeller och utföranden för dig och din bekvämlighet.

Vitt är en fräsch och mångsidig färg som ger dig en stilren look till vardags, hemma som på jobbet. Våra tofflor i vitt finns i högkvalitativt läder men också i gummi eller syntetiskt material som tål vatten och är lätt att rengöra. Tofflor med täckt tå i vitt är ett traditionellt val för arbete inom exempelvis vård, städ och kök. De skyddar fötterna, ger komfort och en stabil men samtidigt avlastande bas att stå och gå på under långa skift och arbetsdagar.

Våra vita tofflor passar dam som herr och är ett bekvämt alternativ inte bara för jobbet, utan även för fritiden, där den smidiga toffeldesignen gör det enkelt att ta på tofflorna när du är på språng för att göra ärenden eller fixa i trädgården.

Är det inte svårt att hålla vita tofflor just vita? Det behöver det inte vara, även om du använder dina tofflor ofta kommer du långt med att regelbundet rengöra dem med lämplig skovård. Man kan även använda sig av skokräm gjord för att återställa den vita färgen. En fördel med många av våra tofflor i vitt är dessutom att de i sig självt är designade i material som ska vara lätta att bara torka eller skölja av vid behov. Detta gäller oavsett om det är en vit toffel i läder eller en vit gummitoffel, exempelvis en foppatoffel från Crocs.