• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

AKU skor för aktiv fritid

Här hittar du AKU skor för aktiv fritid.

Hos italienska varumärket AKU finner du då både vandringsskor och kängor som inspirerats av naturens influenser. De erbjuder både lättviktiga och vattentäta skor som passar perfekt för promenaden, resan och på fritiden.

Med olika egenskaper och en design med miljön i fokus har AKU skor som håller hög kvalitet. De tillverkar skor för bergen, skogen eller vandringen där man ofta kommer i kontakt med naturen av olika slag. Teknologin, funktionen och pålitligheten har utvecklats under de 40 år som varumärket funnits och främjar till nya utomhusupplevelser.

-          Hög kvalitet
-          Stabilitet
-          Lättviktiga
-          GORE-Tex
-          Vibram gummisulor
-          Återvunnet material
-          Uttagbar innersula
-          Hållbarhet
-          Bra grepp på halt underlag

Skorna passar utmärkt vid fritidsaktiviteter i naturen.

-          Backpacking
-          Bergsklättring
-          Utflykter på bergsstigar
-          Vandring
-          Outdoor

Utöver den idealiska passformen och unika designen strävar AKU efter att bli din följeslagare på många äventyr. De passar även perfekt tillsammans med våra vandringsstrumpor som du kan hitta HÄR.

AKU är det första företaget i världen inom skosektorn som har beräknat och certifierat graden av miljöpåverkan från en sko 2018, genom en beräkningsprocess utvecklad av det svenska forskningsinstitutet Environdec. Ett resultat som erhålls genom tillämpning av metoden International EPD® System som bestämmer nivån på miljöpåverkan under skons hela livscykel.

Man tar hänvsyn till produktion och anskaffning av råvaror och halvfabrikat, transport, fabriksmontering, förpackning och kassering vid slutet av användningen: alla faser av produktens livslängd har analyserats.

Denna informationen gör det också möjligt för företaget att mer i detalj känna till de områden som har störst påverkan och därför utvärdera nya former av design som syftar till att begränsa effekterna av sin produktionsverksamhet på natur och miljö.