• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

ALLROUNDER

ALLROUNDER skor ger dina fötter komfort, avlastning och ett skönare steg.

- Fotriktiga skor
- Designade för promenader, arbete och naturupplevelser 
- Ger dina fötter komfort och stabilitet 

ALLROUNDER startades 2002 som ett nytt koncept med bekväma skor till promenaden, vandringen och för alla tillfällen ute i naturen. Men är idag populära både som vandringsskor, promenadskor och som arbetsskor.

Alla ALLROUNDER´s skor är designade med högkvalitativa material och en unik teknologi som ger dina fötter optimal komfort i varje steg. Vilket gör att du kan njuta av vandringen, promenaden eller arbetsdagen och inte bekymra dig om fotsmärta eller ömma, trötta eller stumma fötter.

ALLROUNDER har bland annat blivit kända för sin storsäljare Niro, lätta, bekväma, dämpande och sportiga skor som ger dina fötter komfort i varje steg. 

Niro är unikt designade för att ge dina fötter optimal komfort och ett skönare steg. Skorna har en anatomisk fotbädd med Mephistos unika teknologi som kallas ACTIVE-SUPENSION. Teknologin innebär att fotbädden är anatomisk utformad, vilket ger fötterna det stöd de behöver och behagligt stöd. 

Fotbädden har även en dämpande funktion, som bidrar till att ge mer svikt till steget. Dämpningen i fotbädden bidrar till att effektivt absorberar de stötar som fötterna vanligtvis utsätts för. Genom att stötar effektivt absorberas så minimerar det de påfrestningar som fötterna dagligen utsätts för och minimerar risken att du ska drabbas av ömma, trötta eller stumma fötter.   Skornas yttersula är designad i GRIP PROFIL som består av 100% gummi och som är unikt framtagen för att ge dig ett bättre, och mer stabilt grepp - både på torra och våta underlag - och därför är det inte så konstigt att just Niro har blivit en storsäljare och kundfavorit.