• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Arcopedico

Arcopedico erbjuder handgjorda skor som är ortopediskt utformade sulor för maximal komfort, som även ger ett bra stöd för hela foten och motverkar trötthet. Arcopedio skorna är utformade på ett unikt sätt som gör att kroppens tyngd fördelas jämt över hela foten. Vilket bidrar till att din naturliga kroppsställning återställs och samtidigt förebygger skador och trötthet i ben, knän fötter och rygg. Arcopedico är idealiska skor för dig som står och går mycket, både i arbete och på fritid. Arcopedico kollektion består utav skor i alla smaker: ballerinaskor, skinnskor, stövlar och kängor.

- Designade med en ovansidan som är tillverkad av ett teknoelastiskt material för god blodcirkulation och god passform till varje fot. 
- Anatomisk innersula som ger stöd till fötterna och avlastar både rygg och knä 
- Mellansula i dämpande material som ger bra bra stötdämpning 
- Kompakt yttersula som ger stablitet och ett bättre grepp

Arcopedicos skor passar även dig som har problemfötter då de skons ovansida är tillverkad av ett teknoelastiskt material för att ge dina fötter god cirkulation och bra passform. Skorna ger även stöd för hela foten för att få korrekt stabilitet för din ryggs kotpelare. Arcopedio skorna har även en anatomisk innersula med perforering för god ventilation. Skorna har även en mellansula som är tillverkad av ett mjukt material för att ge optimal stötdämpning. Skornas kompakta yttersula ger skon en nödvändig stelhet och stabilitet och har en uppbyggnad under sulan som ger ett effektivt stöd för hålfoten.

Arcopedico har lyckats skapa en sko som är komfortabel men samtidigt stilren och moderiktig och finns i fyra olika segment:

Arcopedico classic line (Sec, Lady): Kollektionen består utav skor som har en stickande ovansida som ger foten maximal rörelsefrihet och anpassar sig efter foten. Skons yttersula är i PVC som följer fotens rörelse när du går. Sulan är en slitstark och halksäker. Dess innersula är av äkta skinn och är garvad utan krom. Mellan ytter- och innersulan är den anatomiska bädden uppbyggd av kork som har en stötdämpande effekt.

Arcopedico classic line (Steps, Högre klack) Polakina: Består utav skor som har en stickande ovansida som ger foten maximal rörelsefrihet och anpassar sig efter foten. Skornas yttersula är av PU (polyuretan) som är ett slitstarkt material.

Arcopedico relax line (City, Beta, Lyra, Ballerina, Stratus): Är skorna som består utav samma antaomiska uppbyggnad som Classic Line. Vilket innebär att skorna har en mellan ytter- och innersulan är den anatomiska bädden uppbyggd av kork som har en stötdämpande effekt. Skorna har en ovansida av lycra/dupont och skornas yttersula är av PU (polyuretan) som är ett slitstarkt material. Vid tvättning ska modellerna maskintvättas i 30 grader utan centrifugering. Om modellen har en löstagbar sula ska den tas ur vid tvätt.

Arcopedico nature line: Skorna har samma anatomiska uppbyggnad som Classic och Relax. Vilket innebär att skorna har en mellan ytter- och innersulan är den anatomiska bädden uppbyggd av kork som har en stötdämpande effekt. Skornas ovansida är i getskinn och de vårdas på samma sätt som skinnskor.