Arcopedico Leina Ballerina Bg Black - ballerinaskor.jpg
vegan
Arcopedico Leina Ballerina Bg Black - ballerinaskor.jpg
arcopedico-leina-bg-black-2.jpg
arcopedico-leina-bg-black-3.jpg
arcopedico-leina-bg-black-4.jpg
veganvänliga-skor.jpg

Arcopedico Leina Ballerina Bg Black

1 199 kr

Färg

  • 4671-01.jpg
  • Arcopedico Leina Ballerina Bg Black - ballerinaskor.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Arcopedico

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Rymliga ballerinaskor från Arcopedico i svart lytech-material med svart, mönsterpräglad ovandel och en löstagbar innersula. Skorna är lättviktiga, passar många typer av fötter och fungerar med sin eleganta design både som vardagssko eller som finsko när man vill klä upp sig men inte kompromissa med komforten.

Ballerinaskorna har en rem över vristen med ett elastiskt resårband samt en något förhöjd hälkappa baktill som gör att skorna bekvämt omsluter foten och ger dig optimal passform. Lästen är normal men med en rymlig främre del som tillsammans med det flexibla materialet ger dina fötter maximal rörelsefrihet. Arcopedicos skor är anatomiskt utformade med ett hålfotsstöd och förfotspelott som hjälper till att fördela din kroppsvikt jämt, vilket ger avlastning för både fötter, knän och rygg.

Innersulan går dessutom att ta ur och byta ut mot dina egna inlägg om behov finns.

Yttersulan är i lättviktig och stötdämpande PU som följer fotens rörelser när du går, är slitstark och ger ett bra grepp tack vare en mönsterspårad design. De passar dig som har känsliga fötter och som står och går mycket i vardagen och hjälper till att minimera trötthetskänsla i fötterna. Lytech är ett flexibelt biomembran som är biologiskt nedbrytbart. Ballerinaskorna innehåller inget läder och är därmed veganvänliga.

Färg: Svart
Material: Lytech
Fotbädd: Uppbyggt hålfotsstöd och pelott
Uttagbar fotbädd: Ja
Yttersula: PU
 

Arcopedico ger dig en känsla av bekväm komfort och den unika designen kombinerar mjukhet med ergonomiskt stöd för att förbättra kroppshållningen och förebygga skador och trötthet i fötter, ben, knän och rygg.