• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Axelda Fårskinnstofflor & sandaler

Axelda är ett svenskt varumärke som designar varma och mysiga fårskinnstofflor i noggrant utvalda, naturliga material för att ge den bästa tänkbara komforten till frusna fötter.

- Fårskinn är naturligt temperaturreglerande
- Fårskinnstofflor värmer frusna fötter
- Idealiska för frusna fötter
- Tofflor med halkfri yttersula

Fårskinn är ett av naturens finaste material. Axeldas fårskinn är tillverkad med hjälp av en process som tar vara på de materialets unika egenskaperna. Fårskinn är naturligt temperaturreglerande vilket gör att fårskinnstofflor värmer när det är kallt, men andas på samma gång samt håller fötterna svala när det är varmt.

Flera av Axeldas fårskinnstofflor har en genomtänkt design där yttersulan har halkfria delar under förfot och häl för att ge ett bättre grepp på golvet, så att du kan känna dig trygg när du går.

Axelda ger dig komfort året om - förutom fårskinnstofflor designar Axelda även sandaler i klassisk design med anatomiskt uppbyggd och avlastande korkfotbädd, med justerbara ovandelar för både dam och herr. Den klassiska biokomforten avlastar trötta och överansträngda fötter och passar både på jobbet som hemma.

5 produkter