• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Ballop

Ballop är en kombination av ordet Bare foot (barfot) och Gallop (Spring) och har skapats för att ge den ultimata upplevelsen av friluftslivet. Ballop Skin Shoes tillverkas med en innovativ teknik och har en patenterad slip-on design. Badskorna har blivit kända för att producera lätta skor som ger samma härliga känsla som när man är barfota, med samma trygghet som när man använder skor.

Ballop badskor används utav människor världen över, antingen på träningspasset, på badhuset, på stranden, på surfbrädan eller under andra tillfällen där ens fötter behöver både optimal frihet och trygghet.

Med Ballops badskor så skyddar du helt enkelt dina fötter mot vassa eller hårda föremål som kan förekomma på stranden. Men de kan även användas av dig som har lite känsligare fötter och tycker det är besvärligt med varm sand. Badskorna minimerar även halkrisken på hala och våta underlag, perfekt för att ge dig med stabilitet i simhallen och vid poolen.

Ballops badskor finns i flera olika utföranden med olika egenskaper, dock så har de alla designats och producerats under samma ledord: Aktivitet, stryka och frihet. 

0 produkter