Burt's Bees hudvård hos Minfot.se

GÅ RÄTT, GÅ SKÖNT

  • Fri frakt på allt
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Trygg e-handel
  • Öppet köp i 14 dagar
Priser inkl. moms

Burt's Bees hudvård

burts-bees-hudvard-fotvard

Burt's Bees hudvård för fötterna

Burt's Bees hudvårdsprodukter är naturliga produkter som du kan använda på hela kroppen. Alla Burt's Bees produkter är fria från sulfater, parabener och syntetiska doftämnen. Med Burt's Bees produkter så unnar du dig själv och dina fötter något alldeles extra. Hos oss hittar du deras mirakelsalva, väldoftande fotkräm och fotlotion som gör under för torr hud på fötter.

Burt's Bees koncept är att fokusera på produkter som skapas av ingredienser som härstammar från bin, vilket gör att de är rikliga på mineraler, vitaminer och antioxidanter. Alla produkter från Burt's Bees är certifierade av organisationen Products Association som aktivt arbetar för att skapa en grönare och mer miljövänligare värld. Burt Bees vänder sig till den miljövetande människan, som vill använda ekologiska produkter för att ta hand om kropp och själ. Med deras produkter kan du enkelt värna om miljön och dig själv.

Burt's Bees historia började på 80-talet med Burt Shavitz, han jobbade som fotojournalist i New York. En dag bestämde han sig för att lämna storstaden, bosätta sig i naturen och istället börja livet som biodlare. Där han slog sig till ro i en timmerstuga i delstaten Maine. Där han levde utan rinnande vatten och elektricitet. Allting han levde utav odlade han på sin gård. En vacker dag träffade han Roxanne Quimby och det var början på vänskap och ett starkt samarbete. Roxanne upptäckte nämligen potentialen i Burts biodling. Det hela började med att hon tog det överblivna bivaxet från biodlingen och började tillverka ljus för att sälja på olika marknader i hela landet. Produkten som Roxanne skapade visade sig bli ens storsäljare och efterfrågan ökade. Året 1991 tog Roxanne ytterligare ett steg mot det som idag är Burt's Bees. Då hon producerade de första skönhetsprodukterna. Produkterna utvecklades och blev allt fler med åren och är idag det bäst säljande varumärket inom naturlig skönhet i Nordamerika. Men trots varumärkets stora framgångar bor Burt Shavitz kvar i samma mysiga timmerstuga i Maine, fortfarande utan rinnande vatten och elektricitet. 

}