Butterfly Twists - Vikbara ballerinaskor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms

Butterfly Twists - Vikbara ballerinaskor

Butterfly Twists är praktiska vikbara ballerinaskor med dina fötters komfort i åtanke. Ballerinaskorna är perfekta när du gått en hel dag i höga klackar och behöver vila dina trötta fötter, och den vikbara designen gör att du kan ha med dem i handväskan så att du snabbt kan byta när du behöver det som mest. Med ett par Butterfly Twists är du redo för allt - de glamorösa skorna passar utmärkt för alla tillfällen då du vill vara uppklädd men ändå bekväm.

Den mjuka och flexibla designen med material som andas ger dina fötter behaglig komfort och avlastning. Innersulan är tillverkad i memory foam och gör gången bekvämt dämpad. Att gå i ett par Butterfly Twist är något alldeles särskilt.

Butterfly Twists skapades i solidaritet med kvinnor. Två bröder och deras vänner deltog i ett vad och förloraren tvingades gå till en fest i ett par statement-klackar, i det här fallet ett par 15-centimeters stilettklackar... Efter en kväll i någon annans skor föddes en idé - glamorösa skor som inte förstör en härlig utekväll. Med Butterfly Twists möter mode funktionalitet och komfort, med frihet i åtanke.

Inga produkter matchar den valda filtreringen