Cocorose - Vikbara ballerinaskor hos Minfot.se

GÅ RÄTT, GÅ SKÖNT

  • Fri frakt på allt
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Trygg e-handel
  • Öppet köp i 14 dagar
Priser inkl. moms

Cocorose - Vikbara ballerinaskor

Cocorose London - Ihopfällbara ballerinaskor 

Cocorose London ballerinaskor erbjuder kvinnor ett lyxigt och elegant alternativ till högklackat. Deras prisbelönta ballerinaskor är en kombination av klassisk design med den unika möjligheten att vika ihop ballerinaskorna. Vid köp av Cocorose London ballerinaskor medföljer alltid en liten väska som du kan lägga skorna i. Ballerinaskorna är sköna, exklusiva och passar lika bra till vardag som till fest. Cocorose London är perfekt för att vila fötterna efter långa dagar eller sena kvällar i högklackat. 

Cocorose London filosofi är att vi i dagens samhälle lever i ett stressat tempo, där det ständigt händer saker och därför har tid blivit allt viktigare. Med detta i åtanke skapade Cocorose skor som passar dagens tempo, där allting ska gå smidigt till och samtidigt vara enkelt och effektivt. Från denna filisofi skapades produkter vars syfte är att underlättar i vardagen kan vi lättare ta vara på dagen och njuta mer av livet. Deras produkter kombinerar design, komfort och lyx på ett smart och unikt sätt.

Cocorose London grundades 2007 av Janan Leo och har sedan starten expanderat stort på kort tid. Cocorose har använts och används flitigt utav offentliga personer och stora kändisar. Men trots den stora expansionen har varumärket behållit sin grund. Att skapa skor som matchar deras passion och som sticker ut från mängden. Alla skorna är designade med extra omtanke. Cororose handlar helt enkelt om att ta vara på vardagen och njuta av varje fotsteg man tar. 

 

 

Inga produkter matchar den valda filtreringen