• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Crocs

Här finner du Crocs sandaler och tofflor som ger dig komfort och avlastning hela dagen. Foppatofflor kallades de när Peter Forsberg tog dem från USA till Sverige för ett antal år sedan och har nu blivit en klassiker på sommaren eller som arbetsskor. Crocs har sitt egna patenterade material som heter Croslite™ som ger Crocs sina unika egenskaper såsom stötdämpning, vattentålighet och avslappnade passform. Crocs sandaler och tofflor tål vatten och kan med fördel användas som badskor och strandsandaler. Crocs Clog tofflor passar även utmärkt i trädgården som trådgårdsskor då de är lätta att komma i och ur och lätta att rengöra, bara att spola av med vatten. Använd Crocs med hälremmen uppe för enkla slip on skor, eller med hälremmen nere för mer stabilitet. 

- Lätta skor och sandaler
- Mjuk fotbädd
- Antibakteriella
- Ergonomiska
- Antihalk
- Återvinningsbara
- Passar många fötter, Crocs Classic Clog är den mest rymliga av deras modeller

Crocs skor, sandaler och tofflor är lätta, stötdämpande, bekväma, antibakteriella, ergonomiska, luktmotverkade och återvinningsbara. Vilket gör att skorna passar perfekt till vardags, hemma, på fritiden, eller på jobbet. 

Crocs slog igenom 2002 men började i Colorado i USA och var i början tänkt som en sko som skulle användas på båtar. Därför är skorna utvecklade för att både vara halksäkra och ge stabilitet på glatta och hala underlag. Crocs vision är att leverera funktionella och bekväma skor som är fotriktiga och som passar alla, oavsett hur ens livsstil och vardag ser ut.