• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

ECCO

Här hittar du fotriktiga skor, sandaler och sneakers från ECCO.

Skorna är designade för att ge dina fötter komfort i varje steg du tar, oavsett om det är på jobbet, hemma eller på promenaden.

- Fotriktiga skor
- Fotriktiga sandaler

Designade för dig:
- Som går och står mycket
- Har besvär med ömma, trötta fötter och fotsmärta

Grundaren av ECCO, Karl Toosbuy och ECCO har sedan starten 1963 styrt företaget av sin respekt för varumärkets arv, uppmaning till innovation, strävan efter att skapa produkter som har högsta kvalité och engagemang och passion för skor och fötter. HÄR kan du se alla skor från ECCO och HÄR kan du se alla sandaler – och varje modell är noggrant utvald av vår sjukgymnast.

ECCO har även som ambition att föra produktionen av skorna så miljövänlig som möjligt. Majoriteten av ECCOS skor och sandaler är designade i skinn och ECCO har egna garverier och vid varje garveri genomför ECCO forskning för att lösningar, och nya vägar för att komma fram till en så miljövänlig produktion som möjligt. ECCO har bland annat varit bland de första företagen att använda industrirobotar vid garverier, vilket minimerar risken att människor ska ta skada av kemikalier i produktionen.

ECCO är dessutom en av världens största skinnproducenter och har full delaktighet i hela tillverkningsprocessen - från första garvtaget till färdig sko i butik. ECCO lägger också stor vikt vid produktutveckling, där ECCO ständigt förfinar sina produkter. Allt för att ge dig och dina fötter komfort och optimal passform.I produktionen används endast de bästa råmaterialen som uppfyller slitstarka kvalitetskrav.

ECCOS olika skor

ECCO DIRECT COMFORT - En unik teknologi som är framtagen för att följa fotens kurvor för att effektivisera varje steg du tar. Teknologin har sitt ursprung i anatomiska läster och unika 3D-former som ECCO använder för att tillverka alla skor. Lätta flytande material injiceras direkt i skosulan för att skapa en helgjuten, flexibel och lätt gjutning mellan ovandelen och yttersulan.

ECCO FLUIDFORM - är framtagen för att ge dina fötter komfort och ett skönare steg. Samtidigt som skornas konstruktion bidrar till att ge dig stabilitet. Teknologin är en direkt injektionsprocess som använder anpassningsbart material som följer ECCOS: speciellt framtagna, anatomiska läst.

79 produkter

79 produkter

Du har sett 36 av 79 produkter