ECCO hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (45)1 2 3 ... 12 Sista 100 per sida

ECCO

Ecco

Här hittar du fotriktiga skor, sandaler och sneakers från ECCO.

Grundaren av ECCO, Karl Toosbuy och ECCO har sedan starten 1963 styrt företaget av sin respekt för varumärkets arv, uppmaning till innovation, strävan efter att skapa produkter som har högsta kvalité och engagemang och passion för skor och fötter. 

ECCO har även som ambition att föra produktionen av skorna så miljövänlig som möjligt. Majoriteten av ECCOS skor och sandaler är designade i skinn och ECCO har egna garverier och vid varje garveri genomför ECCO forskning för att lösningar, och nya vägar för att komma fram till en så miljövänlig produktion som möjligt. ECCO har bland anant varit bland de första företagen att använda industrirobotar vid garverier, vilket minimerar risken att människor ska ta skada av kemikalier i produktionen. ECCO är dessutom en av världens största skinnproducenter och har full delaktighet i hela tillverkningsprocessen - från första garvtaget till färdig sko i butik.

ECCO lägger också stor vikt vid produktutveckling, där ECCO ständigt förfinar sina produkter. Allt för att ge dig och dina fötter komfort och optimal passform.