Eskimo - Tofflor hos Minfot.se

GÅ RÄTT, GÅ SKÖNT

  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Trygg e-handel
  • 14 dagars öppet köp
Priser inkl. moms

Eskimo Tofflor

Eskimo Tofflor

Eskimo skor är specifikt skapade för nordiskt klimat. Eskimo är ett nordiskt varumärke som tillverkar varma och bekväma skor för hela familjen. Eskimo innetofflor är varma, sköna, stickande tofflor i slip in modell. Eskimo tofflorna har en mjukfodrad insida och en halkfri yttersula. Vilket gör tofflorna perfekta för att varma dina fötter under alla kalla vinterdagar.

Eskimos skor är speciellt utvecklade för vårt nordiska kalla klimat. Skornas syfte är att de ska hålla dina fötter varma, hålla fukt och väta ute från regn och snö. Vid tillverkningen har även designen haft en stor roll, för att skorna ska vara tilltalande till alla. Eskimos sortiment passar hela familjen då det finns skor för både dam, herr och barn.

Eskimos skor har visat sig att vara en perfekt sko för familjelivet, då barn kan aktivt kan använda skorna utomhus utan att fukt tränger igenom eller att skornas material förstörs. Eskimos skor uppfyller deras vision, att man ska förbli varm och torr, oavsett väder eller temperatur. Därför använder sig varumärket av den senaste tekniken för att producera skor som är vattentäta och tillräckligt varma. Därför är Eskimos skor perfekta att använda vid tuffare och kallare väder. 

Inga produkter matchar den valda filtreringen