• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Falke strumpor

Här hittar du strumpor av hög kvalitet med god passform från det välkända tyska varumärket Falke. Falke är ett välkänt varumärke som sedan 1895 har tillverkat bekväma, stilrena och moderiktiga strumpor av högsta kvalitet.  

Det traditionsrika tyska företaget Falke har sedan 1895 har tillverkat sina strumpor och Falke är idag ett av de ledande märkena av högkvalitativa produkter i noggrant utvalda material.

-Falke Fit, Falke är kända för sin goda passform på strumpor
-Strumpor med platta sömmar
-Falke Sensitive Berlin -strumpor i ull med lös resår som passar känsliga fötter
-Falke Sensitive London -strumpor i bomull med lös resår som passar känsliga fötter
-Falke Airport -strumpor i merinoull med bomull på insidan för oslagbar komfort
-Finstickade strumpor i hållbar kvalitet
-Luftiga strumpor med god andningsförmåga
-Exklusiva strumpor
-Antihalksstrumpor

Hos Falke hittar du både dam och herrstrumpor samt strumpor för barn. Här finns nylonstrumpor, ullstrumpor, bomullsstrumpor och strumpor i finaste kashmir. Genom sin långa tradition av tillverkning av strumpor har Falke förfinat passformen och är berömda för sin Falke Fit; passformen som gör att strumporna sitter bra på foten och ofta har anpassade för en höger och en vänsterfot.

Falke har även funktionsstrumpor för exempelvis skidåkning. Eller Falke Bedsocks som man har mest för att de är så sköna och varma och använder i hemmet. Här finnner du både knästrumpor, strumpbyxor, ankelsockar eller så kallade no show strumpor man har i sina skor på sommaren då man inte vill att de ska synas. Här finns även Falke sportstrumpor såsom löparstrumpor, tennisstrumpor, hikingstrumpor, golfstrumpor etc. Dessa strumpor är utvecklade för att vara funktionella och passa just dessa aktiviteter med stresszoner som är förstärkta på de rätta ställena.

Falke Homepads antihalksstrumpor är strumpor med gummering på undersidan – antihalk - som du kan ha hemma om du har hala golv och är rädd för att falla. Falke Airport strumpor är en strumpa i merinoull med en insida av bomull där man får en oslagbar komfort med mjukheten från bomullen och en andningseffektiv och fukttransporterande utsida i merinoull. Falke strumpor har något för alla och i alla möjliga fina kvaliteter och material.

86 produkter

86 produkter

Du har sett 36 av 86 produkter