• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

FitKicks barfotaskor

Här hittar du Fitkicks flexibla barfotaskor 

FitKicks gör skor för dig med en aktiv livsstil och som älskar känslan av att vara barfota. FitKicks barfotaskor är lätta, flexibla och har en mjuk ovandel i stretchtyg samt en specialtillverkad yttersula med FLEX FORM-teknologi som ger frihet åt fotens naturliga form och rörelse.

- Flexibla barfotaskor
- För dig som gillar känslan av att vara barfota
- Perfekt som badskor, till gymmet, yogapasset eller till vardags

De minimalistiska skorna grundar sig i filosofin där kroppens naturliga passform och rörelser lämpar sig för olika aktiviteter i vardagen. FitKicks vision är att erbjuda ergonomiskt designade skor som är flexibla, luftiga och stilrena att använda både inomhus och utomhus, när du tränar, på ett yogapass, på stranden, promenaden eller när du till exempel behöver en paus från dina höga klackar. De är både lätta att ta på och lätta att packa ned i väskan utan att ta någon större plats.

FitKicks finns för både dam, herr och barn i flera olika färger.

Välj FitKids för barnen - de är designade precis som för vuxna, utan snören eller hårda former och är i princip som en strumpa man enkelt kan dra på. Yttersulan ger ett bra grepp på många underlag och gör skorna perfekt för lek, både inom- och utomhus. Skorna sitter säkert på och skyddar foten tack vare ovandelens stretchtyg.

9 produkter