FitKicks barfotaskor

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (16)1 2 3 4 Sista 100 per sida

FitKicks barfotaskor

FitKicks gör skor för dig med en aktiv livsstil och som älskar känslan av att vara barfota. FitKicks barfotaskor är lätta, flexibla och har en mjuk ovandel i stretchtyg samt en specialtillverkad yttersula med FLEX FORM-teknologi som ger frihet åt fotens naturliga form och rörelse.

De minimalistiska skorna grundar sig i filosofin där kroppens naturliga passform och rörelser lämpar sig för olika aktiviteter i vardagen. FitKicks vision är att erbjuda ergonomiskt designade skor som är flexibla, luftiga och stilrena att använda både inomhus och utomhus, när du tränar, på ett yogapass, på stranden, promenaden eller när du till exempel behöver en paus från dina höga klackar. De är både lätta att ta på och lätta att packa ned i väskan utan att ta någon större plats.

FitKicks finns för både dam, herr och barn i flera olika färger.

Välj FitKids för barnen - de är designade precis som för vuxna, utan snören eller hårda former och är i princip som en strumpa man enkelt kan dra på. Yttersulan ger ett bra grepp på många underlag och gör skorna perfekt för lek, både inom- och utomhus. Skorna sitter säkert på och skyddar foten tack vare ovandelens stretchtyg.