• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Footmender

Här hittar du Footmenders produkter spm gör dina fötter mjuka och lena igen och som motverkar fotproblem som torr och narig hud, förhårdnader, liktornar och hälsprickor/självsprickor.

Fördelar med Footmender:
- Ger mjuka fötter
- Motverkar och läker hälsprickor och självsprickor
- Motverkar liktornar
- Bra för känsliga fötter
- Man slipper fila fötterna

Footmender finns både som All in One och som All In One Diabetic, där Diabetic är speciellt framtagen för dig som har diabetes eller känsligare fötter.

Footmenders ambition är att göra fotvården enkel och smidig. Man ska inte behöva fotbada eller använda fotfil för att komma i bukt med olika typer av fotvårsproblem, man bara smörjer med denna krämen. Footmender fotkräm behandlar, läker och återställer torr hud. Förhårdnader mjukas upp såsom även liktornar. Krämens aktiva ingredienser har en uppmjukande effekt och har bland annat hudvårdande panthenol och uppfriskande menthol.

Därför är Footmender utvecklad för att ge bästa möjliga effekt för huden på fötterna. Footmender består av en unik sammansättning med sex aktiva ämnen som gör att den både lindrar och effektivt behandlar olika fotbesvär, som exempelvis hälsprickor. 

Footmender Fotkräm är parfymfri och alkoholfri, den är ej testad på djur och innehåller inte några animaliska produkter. Fotkrämen är fri från konserveringsmedel.

0 produkter