stödstrumpbyxor-beautiful-black-funq-wear.jpg
Mängdrabatt
stödstrumpbyxor-beautiful-black-funq-wear.jpg

Funq Wear Stödstrumpbyxor 70DEN Beautiful Black

299 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Funq Wear Stödstrumpbyxor 70DEN Beautiful Black är strumpbyxor i nylon med kompression från Funq Wear. Stödstrumpbyxorna är i 70DEN och har en graderad kompression (15-18mmHg - kompressionsklass 1).

Sheer Nylon ger stödstrumpbyxorna fin lyster och struktur. Hög midja med resår och silikon på insidan som inte ger märken, valkar eller rullar ned. Foten är förstärkt i tå och häl, är stickade med extra rymlig tå samt har en mjuk massagesula som är behaglig för foten. 

Extra stöd kring ankeln ökar blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, vilket ger dina ben mer energi och ett ökat välbefinnande. Samtidigt som kompressionen i stödstrumporna ger dina ben och fötter komfort och förebygger åderbråck. 

Strumpbyxorna är behandlade med Liporeductyl som motverkar celluliter i benen.

Stödstrumpbyxorna är lämpliga för vardagligt bruk och kan användas året om. Passande för dig som reser, är gravid samt sitter still eller står och går mycket i jobbet.

Storlekstabell
Mät där ankeln är som smalast och vaden där den är som bredast. Måtten bör tas direkt på morgonen för att bli så korrekt som möjligt. Om du har extra breda vader kan det vara en idé att gå upp en storlek.

StorlekAnkelmåttKroppslängd
36/3819-21 cm< 158 cm
38/3920-23 cm158-164 cm
39/4021-24 cm164-170 cm
40/4223-26 cm170-179 cm

Material:
75% Polyamid
25% Lycra
Producerad i Portugal

Kan maskintvättas i 40 grader. Använd tvättmedel som är fritt från oljor.

Färg: Svart

Sköna stödstrumpbyxor och stay-ups med kompressionsklass 1. Stödstrumpor ökar blodcirkulationen och motverkar svullna, trötta och ömma ben. Därför rekommenderas stödstrumpbyxor om du har besvär med blodcirkulationen och svullna ben. Stödstrumpor i nylon är för dig som vill ha en lite tunnare stödstrumpa. Nylonstödstrumpor är passande när du vill vara lite extra fin och samtidigt behöver kompression. 

Funq wear designar stödstrumpor som hjälper dig att öka blodcirkulationen och motverkar svullna ben, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger benen mer energi. Funq Wear's stödstrumpor är passande för stillasittande, resande, gravida och för dig som står och går mycket på exempelvis jobbet.