• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Gehwol Fotvård

Här hittar du fotvårdsprodukter från Gehwol.

Gehwol erbjuder produkter för att behandla - och lindra olika fotproblem och besvär. Allt från nagelsvamp, fotsvamp, trötta fötter, spruckna hälar till torra fötter.

-Högkvalitativa fotvårdsprodukter
- Designade för att lindra och behandla olika fotproblem som torra fötter, spruckna hälar, hård hud och förhårdnader, nagelsvamp, fotsvamp, torra fötter. Men också för andra problem i samband med Hallux Valgus och skräddarknuta. --Designade för dig som är diabetiker
- Används av fotvårdsspecialister världen över

Gehwol har blivit populära hos fotvårdare världen över och Gehwol började 1868 i Lubbecka i Tyskland men är idag ett av världens mest kända varumärken för fotvård och för att behandla olika fotproblem. Sedan Gehwol lanserades så har varumärket utvecklats till en hel serie av fotvårdsprodukter och alla är gjorda med naturliga ingredienser och med hög kvalité – allt för att kunna erbjuda lösningar för varje fotproblem.

Företaget Miralex Sp. z o. o. har sedan den 1 augusti 2003 varit exklusiv representant i Polen för det tyska företaget Eduard Gerlach GmbH, som i över hundra år har producerat professionell fotvårdskosmetik från Gehwol-serien och specialutrustning för skönhetssalonger för fotvårdsspecialister - Gerlach Technik.