• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
fotpuder-gehwol-foot-powder-med.jpg
fotpuder-gehwol-foot-powder-med.jpg

Gehwol Med® Fotpuder

159 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Gehwol med® Fotpuder har en härlig och frisk doft som kommer att ge dina fötter en fräsch och härlig känsla. Perfekt för dig som har besvär med varma eller svettiga fötter.
 
Fotpudret håller fötterna torra och fräscha genom att effektivt absorbera svett och har även antiseptiska egenskaper. Pudret innehåller ingredienser som även bidrar till att förhindra illaluktande och svettiga fötter.
 
Pudra även dina strumpor och för att få bästa effekt bör du behandla dina fötter dagligen, helst efter ett fotbad.
 
Nanofri, utan aluminium, parabenfri, vegansk
En flaska innehåller 100 gram
Produceras i Tyskland
 
Användning av Gehwol med® fotpuder vid graviditet och amning: Produkten innehåller Clotrimazole. Det finns endast begränsad data om användning av clotrimazole vid graviditet. Om du använder en Gehwol produkt som innehåller clotrimazole, absorberas ämnet endast i mycket små mångder i hudens övre lager. Därför är en systemisk effekt (effekt på de inre organen) osannolik. Som en säkerhetsåtgärd bör produkter som innehåller clotrimazole inte användas under de första tre månaderna av en graviditet. Tack vare den låga apsorbtionen vid behandling av avgränsad yta, kan Gehwolprodukter som innehåller clotrimaxole användas under amningsperioden. Det finns inga uppgifter om clotrimazolens inverkan på fertiliteten.
 
Innehållsförteckning:Talc, Tapioca Starch, Zink Oxide, Triethyl Citrate, Silica, Clotrimazole, Sodium Caproyl/Lauroyl Lactylate, Bisabolol, Menthol, Benzoic Acid, Isopropyl alcohol, Parfum (Fragrance)