Gococo Strumpor och Kompressionsstrumpor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (5)1 2 Sista 100 per sida

Gococo Kompressionsstrumpor

gococo

Gococos strumpor och kompressionsstrumpor är designade för aktiva människor som ställer höga krav på funktionalitet och komfort.

- Funktionella strumpor för aktiva människor
- Snabbtorkande strumpor med 37.5 Technology
- Kompressionsstrumpor ger dig de bästa förutsättningarna när du är aktiv
- Passande både för löpning och andra outdoor-aktivteter
- Tåliga material med en passform utöver det vanliga

Gococo är ett varumärke från Skandinavien där funktion står i fokus. Strumporna kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i stilrena och enkla designer. De färgglada strumporna är för dig som är sportig och aktiv och vill hålla dina fötter torra och fräscha.

Gococos strumpor är tillverkade i ett hållbart material som håller tvätt efter tvätt. Samtliga av Gococos sportstrumpor är gjorda helt eller delvis i marknadens mest snabbtorkande material, 37.5 Technology-yarn, för att ge dig en behaglig träningsupplevelse. Den innovativa teknologin motverkar även skavsår och blåsor och är designade för att du ska kunna röra dig utan obehindrat.

Strumporna hjälper dig som både motionär och elitidrottare att fullfölja dina fysiska aktiviteter och ambitioner. Med Gococos kompressionsstrumpor får du dessutom hjälp med att öka blodcirkulationen och påskyndar din återhämtning efter träningspass.

-->