• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
vattentäta-skor-high-grisport-svart.jpg
vattentäta-skor-high-grisport-svart.jpg
vattentäta-promenadskor-high-grisport-black.jpg
vattentäta-höga-skor-grisport-high-black.jpg
fotriktiga-skor-grisport-high-black.jpg
grisport-high-black.jpg
promenadskor-vattentäta-grisport-high.jpg
vattentät-sko-grisport-high.jpg

Grisport Terrain High Black

1 495 kr

Färg

  • vattentäta-skor-high-grisport-svart.jpg
  • Grisport-terrain-High-Grey.jpg
  • fotriktiga-skor-high-green.jpg
  • Grisport-Terrain-High-Stone.jpg

Storlekse storleksguide

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Grisport

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Vi tipsar

Grisport Terrain High Black är vattenavvisande skor som ger dina fötter komfort oavsett väder och terräng. Skorna har en unik design som gör att de passar lika bra till promenaden eller när du är ute och upplever naturen. 

- Lätta
- Stötdämpande
- Bekväma 
- Stabila 
- Gritex, motståndskraftigt membran som skyddar mot regn, snö och kyla
 
Skorna är designade med Griports egna membran Gritex, som är ett tåligt membran som står emot både regn, snö och kyla. Vilket bidrar till att hålla dina fötter torra, oavsett väder. 
 
Skorna är designade med en rymlig tåbox, vaddering i skaftet och med textilfoder som ger dina fötter komfort och en skön passform. 
 
Skorna har en mellansula som bidrar till att ge dina fötter komfort och samtidigt skapa dämpning i varje steg. Vilket bidrar till att  absorberar de stötar som fötterna vanligtvis utsätts för. Genom att stötar effektivt absorberas så minimerar det de påfrestningar som fötterna utsätts för och minimerar på så sätt risken att du ska drabbas av ömma, trötta eller stumma fötter.

Skornas yttersula är designad i Vibram som har blivit kända som världsledande i att ge ett bra grepp. Vibram har en unik design med avancerad gummiblandning som bidrar till att ge dig ett bra och stabilt grepp.

En exklusiv Grisport-produkt

Skovård för Grisport: Vi rekommenderar att skorna rengörs efter varje användning med lämplig borste avsedd för mocka. Spraya skorna en par gånger om året med impregnering för att öka vattenskyddet. Torka aldrig skorna intill eller i kontakt med kamin, element eller andra värmekällor. 

Färg: Black
Normal läst
Löstagbar fotbädd
Ovandel: Mocka, tyg och Gritex 
Yttersula:  Vibram  
Produceras i Italien 
 
Sedan 1977 har Grisports skor tillverkats i Italien och 70% av kraften som används för att producera skorna kommer från solenergi från deras solcellanläggning som en av de största i Italien, och resultatet av en investering på över 5 miljoner. Under åren har Grisport fokuserat på innovation och FoU för att bli en av Europas ledande skotillverkare.