Happy Socks - Färgglada & mönstrade strumpor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Leveranstid 1-3 vardagar
  • 14 dagars öppet köp
 
Priser inkl. moms

Happy Socks Strumpor

Happy Socks - Färgglada strumpor

Happy socks strumpor skapades med visionen att förändra en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designval som ska sprida glädje i vardagen. Happy socks boxar är färgglada, vackra boxar som är fyllda med flera olika härliga strumpor.

Alla Happy socks strumpor kan bäras utav både män, kvinnor och barn. De härligt färgglada strumporna från Happy Socks finns i alla tänkbara färger och mönster. Dessa stumpor gör det onekligen roligare att klä sig varje dag. Happy Socks levereras i matchande presentförpackningar vilket även gör den till en present som är lika rolig att få som att ge.

Happy socks tror att vi människor blir gladare och piggare av färger i vardagen och har valt att skapa ett helt koncept kring denna idé. Happy Socks har lyckats att sprida glädje sedan starten av 2008 och gett alla outfits en personligare och roligare toutch. Deras kollektion erbjuder det och finns för alla sortens smaker och därför är det kanske inte så konstigt att dessa glad och roliga strumpor har blivit en succé världen över. 

Happy Socks har även blivit kända för sina boxar. Happy Socks box är färgglada, vackra boxar fyllda med strumpor som även har fina budskap. Vilket gör boxarna till den perfekta morsdaggåva eller farsdagspresenten, men också som en fin julklapp eller en unik födelsedagspresent. Happy Socks boxar är utan tvekan den presenten som är lika rolig att ge, som att få.

Happy Socks arbetar väljer med stor omsorg och noggrannhet ut det bästa materialet och finaste designen när de skapar sina olika kollektioner. Happy Socks arbetar även med BSCI samt ISO 9001 för att försäkra tillverkningen utav strumporna sker under goda arbetsvillkor och i en arbetsmiljö som både är etisk, social och hälsosam. 

Inga produkter matchar den valda filtreringen