• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Icebug skor

Icebug erbjuder vattentäta, stabila och bekväma skor som passar dig som vill uppleva allt naturen har att erbjuda utan att kompromissa på komfort eller kvalité. 

- Bra grepp
- Rymliga i tåboxen
- Svensk design
- Klimatpositiva

Icebug är ett svenskt varumärke om startade med en vilja att börja designa skor som var anpassade för det skandinaviska klimatet.

- Ger grepp året om, på alla underlag. Oavsett om du behöver gå tryggare på snö och is, eller om du behöver ett bättre grepp på blöta eller glatta underlag som stenar, kvistar eller träd.

- Icebug har fem olika greppteknologier: BUGrip®, BUGweb®, OLX, RB9X® och Michelin Winter Compound.

- Världens mest sålda dubbsko | Dubbarna jobbar individuellt och är inte helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Denna dynamiska funktion tillåter dubbarna att anpassa sig till vilket underlag som helst och ger bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt, till blött trä och ren is.

Varma – isolerar från kyla underifrån

Klimatpositiva sedan februari 2019

Icebug använder sig så långt man kan av återvunna material i sin produktion. De vill minska klimatavtrycket vi gör på vår jord och i tillverkningen av ett par icebug-skor har man minskat både på koldioxidutsläppen, användandet av kemikalier samt tagit bort olja som råmaterial för sulor etc. De strävar efter att göra produkter som människor kan använda under en lång tid framåt.

Icebugs skor har blivit kända världen över för att ha den bästa greppteknologin och ge trygghet och stabilitet. Icebug har blivit populära inom olika sporter som orientering och säljs i dag i över 20 länder världen över.