Icebug skor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (53)1 2 3 ... 14 Sista 100 per sida

Icebug skor

Icebug erbjuder vattentäta, stabila och bekväma skor som passar dig som vill uppleva allt naturen har att erbjuda utan att kompromissa på komfort eller kvalité. Icebug är ett svenskt varumärke om startade med en vilja att börja designa skor som var anpassade för det skandinaviska klimatet.

- Ger grepp året om, på alla underlag. Oavsett om du behöver gå tryggare på snö och is, eller om du behöver ett bättre grepp på blöta eller glatta underlag som stenar, kvistar eller träd.

- Icebug har fem olika greppteknologier: BUGrip®, BUGweb®, OLX, RB9X® och Michelin Winter Compound.

- Världens mest sålda dubbsko | Dubbarna jobbar individuellt och är inte helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Denna dynamiska funktion tillåter dubbarna att anpassa sig till vilket underlag som helst och ger bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt, till blött trä och ren is.

Varma – isolerar från kyla underifrån

Klimatpositiva sedan februari 2019

Vilket resulterade i skor som har blivit kända världen över för att ha den bästa greppteknologin och ge trygghet och stabilitet. Sedan dess har Icebugs blivit populära inom olika sporter som orientering och säljs i dag i över 20 länder världen över.