• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
joya-bekväma-skor-dynamo-classic-dark-red.jpg
Mjuk fotbädd
Bred Läst
joya-bekväma-skor-dynamo-classic-dark-red.jpg
joya-stöddämpande-skor-dynamo-classic-dark-red.jpg
joya-ortholite-dynamo-classic-dark-red.jpg
joya-dynamo-classic-dark-red-rundad-sula.jpg

Joya Dynamo Classic W Dark Red

2 095 kr

Färg

  • joya-bekväma-skor-dynamo-classic-dark-blue.jpg
  • joya-bekväma-skor-dynamo-classic-dark-red.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Joya Dynamo Classic fotriktiga skor med bred läst för dig med lite bredare fötter. Skor med mjuk sula och skön dämpning för promenader eller som bekväma arbetsskor om man har problem med ömmande ben, fötter eller rygg. 
 
Joya Dynamo med sin lätt rundade yttersula ger promenadskor som är fotriktiga med bred läst och god dämpning. Sulan är mjuk och ger skön dämpning och skorna har H-läst för dig med lite bredare fötter. 
 
Skorna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Hälseneinflammation
-Gikt
 
Skor från Joya passar både på fritiden och i arbetet då de kombinerar både mjukhet och stabilitet och främjar gången på ett positivt sätt vilket ger avlastning för ben och rygg. Skor i läder med behaglig svikt och komfort i den mjuka Joya Air-sulan.
 
Skorna har en Ortholite Support-innersula för ytterligare komfort och dämpning, med antibakteriella egenskaper och bra ventilationsförmåga som låter dina fötter andas. Innersulan är även löstagbar och kan bytas ut om så önskas. Ovandel i slitstark mocka. Yttersulan består av elastiskt gummi.
 
Joya är bra för dig som står och går mycket och upplever ömhet eller trötthet i fötterna. Men passar även dig som har besvär med knäsmärta, hälsporre eller problem som Haglunds häl.  De är certifierade och rekommenderade av AGR (Aktion Gesunder Rücken) då de anses vara en hjälpsam produkt vid besvär med ryggen. 
 
Skorna är designade med Joyas sulteknologi Emotion, gjord för att efterlikna känslan av att gå i fast sand längs med strandkanten,  sulan känns mjuk och gör ditt steg avslappnat men ger samtidigt ett bra stöd för att minimera stress i fötterna och även avlasta ryggen.
 
Färg: Dark Red, Röd
Läst: Bred (H)
Teknologi: Emotion
Innersula: Ortholite Support
Utbytbar innersula: Ja
Ovandel: Mocka
Yttersula: Naturgummi