• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Joya-maui-mjuka-breda-skor-brun.jpg
Diabetes
Mjuk fotbädd
Bred Läst
Joya-maui-mjuka-breda-skor-brun.jpg
Joya-maui-skor-bred-läst-brun.jpg
Joya-maui-brown-bra-skor-ont-i-ryggen.jpg
Joya-maui-brown-breda-mjuka-stabila-skor.jpg
Joya-maui-brown-breda-skor-stötdämpande.jpg

Joya Maui Mjuka Breda Skor Brun

2 395 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Joya Maui mjuka och breda skor med stötdämpning och fotriktig utformning. Denna modell har en extra halvsula i för att man själv ska kunna ta ur och justera för mer plats, lästen går då från H till K. Joya Maui har en bredare tåbox och ett vidare insteg i själva skon för att passa en bred fot. Passar för ömma och trötta fötter. 
 
Dessa skor är utrustade med Joya Wave sul-teknologi som ger en extra skön komfort och främjar en naturlig och skonsam gång. Den lätt rundade sulan gör att vikten fördelas och man avlastar både ryggen och foten vilket kan lindra ryggont, onda leder och exempelvis hälsporre och annan hälsmärta. Ovandelen är utan skavande sömmar som kan vara bra för ömma fötter vid exempelvis diabetes.
 
Innersulan Ortholite ger ytterligare komfort med skön dämpning och hålfotsstöd. Innersulan är uttagbar om man behöver byta ut mot egna inlägg.
 
Färg: Brun
Läst: H-K, en halvsula tas ur för att själv justera till K
Teknologi: Wave/Emotion
Innersula: Ortholite Support
Utbytbar innersula: Ja
Ovandel: Textil/nubuck
Yttersula: Naturgummi
 

 
Joya är bra för dig som står och går mycket, har besvär med knäsmärta eller upplever ömhet eller trötthet i fötterna. De är certifierade och rekommenderade av AGR (Aktion Gesunder Rücken) då de anses vara en hjälpsam produkt vid besvär med ryggen.
 
Personer som har smärta vid exempelvis knäsmärta, hälseneinflammation, hälsporre eller hälsmärta kan bli hjälpta av att använda skor och sandaler med "rullsula". Den rundade sulan bidrar till avlastning av foten genom att foten rullar genom steget.