• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
dam-sandaler-joya-sr.jpg
Mjuk fotbädd
Bred Läst
dam-sandaler-joya-sr.jpg
komodo-sr-sandaler-dam.jpg
sandaler-dam-joya-sr.jpg
sr-sandaler-dam-komodo.jpg
sr-komodo-joya.jpg
Joya_sandaler_helstorlekar_dam.jpg

Joya Sandaler Komodo SR White

1 895 kr

Färg

  • svarta-sandaler-joya-komodo.jpg
  • dam-sandaler-joya-sr.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Fotriktiga sandaler från Joya som har blivit kända för att ge fötterna optimal komfort och ett bättre välbefinnande till hela kroppen. 
 
Sandalerna har Joyas ikoniska sula som är stötdämpande och mjuk. Sulans stötdämpande, stötabsorberande egenskaper gör att sandalerna ger en behaglig och mjuk känsla på fötterna. Sandaler som ger fötterna behaglig komfort och samtidigt avlastar knän, rygg och leder för en skonsammare gång. Joya Komodo har en lite bredare H-läst för lite bredare fot.
 
Sandalerna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Hälseneinflammation
 
Tack vare sandalernas unika egenskaper så har de blivit rekommenderade och certifierade av AGR,"Aktion Gesunder Rücken". AGR rekommenderar skor som främjar människors hälsa och lindrar besvär och smärta i samband med ryggvärk. Sandalerna har även blivit populära hos dem som har besvär med hälsporre eller höft- och knäsmärta. Personer som har smärta vid exempelvis hälseneinflammation kan bli hjälpta av att använda skor och sandaler med rullsula. Den rundade sulan bidrar till avlastning av hälsenan genom att foten rullar genom steget. 
 
Sandalerna har kardborreremmar som gör att du kan anpassa sandalerna efter din fots form, du kan justera på tre ställen för bästa passform.
 
Sandalernas yttersula är designad med halkfri gummisula, SR står för slip resistant, som bidrar till att ge dig ett bättre och mer stabilt grepp. Sandaler som passar utmärkt som arbetssandaler eller fritidssandaler på promenader etc.
 
 
H-läst, bred 
Färg: Vit 
Ovandel: Skinn & textil 
Foder:  Textil 
Yttersula: Halkfri PU

Fotbädd: Emotion