joya-mjuka-skor-sydney-white.jpg
Mjuk fotbädd
joya-mjuka-skor-sydney-white.jpg
joya-mjuka-skor-sydney-white-hälsporre.jpg
joya-skor-dämpning-sydney-white.jpg
joya-skor-sydney-white-hälsmärta.jpg
joya-sydney-white-ortholite.jpg
joya-promenadskor-sydney-white.jpg
joya-vita-sneakers-sydney.jpg

Joya Sydney II Mjuka Skor White

1 099 kr
2 095 kr

Färg

  • joya-mjuka-skor-sydney-white.jpg
  • joya-mjuka-skor-sydney-grey.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Joya Sydney II White är fotriktiga och mjuka skor med en unik stötdämpande sula. Skor konstruerade för att hjälpa människor med ryggont där man med en effektiv stötdämpning och en mjuk innersula hjälper till att fördela belastningen jämt över foten.
 
Skorna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Hälseneinflammation
-Gikt
 
Den effektiva dämpningen avlastar rygg och leder och passar de som har besvär med ryggvärk men även de som upplever hälsmärta, hälsporre och har problem med Haglunds häl och hjälper även dom som har knäproblem. Skorna är anpassade för att låta dig gå aktivt där den mjuka och följsamma sulan tillåter din fot att röra sig naturligt. 
 
Vita sneakers med en ovandel av fullnarvläder och ventilerande mesh på ovansidan. Innersula Ortholite har en ventilerande mjuk yta som avlastar fotbädden och ger mycket god dämpning. Innersulan är uttagbar om du behöver byta den eller ersätta med egna inlägg. Mellansulan i PU-skum med EVA förstärkt häl bidrar till den goda dämpningen. 
 
Sköna och stötdämpande skor både att använda som arbetsskor eller fritidsskor.
 
Yttersulan av slitstark elastisk gummi ger gott fäste på de flesta underlag.
 
Färg: Vit
Ovandel: Läder, mesh
Läst: G, normal
Innersula: Ortholite. Uttagbar
Fotbädd: Senso
Sulteknik: Emotion
 
Skorna är rekommenderade och certifierade av AGR,"Aktion Gesunder Rücken". Som rekommenderar skor som främjar människors hälsa och lindrar besvär och smärta i samband med ryggvärk. Men skorna passar även för att avlasta fötterna vid fotsmärta, höftproblem och knäsmärta.
 

 
Den schweiziska skotillverkaren Joya utvecklar och distribuerar ryggvänliga skor. Dessa mjuka skor är certifierade och rekommenderade för att underlätta vid ryggproblem och göra dina muskler mer aktiva när du går. Det mjuka smidiga materialet i den patenterade sulan innebär att belastningen på fötterna är fördelad när du går, istället för att koncentreras till några få ställen.
 
Personer som har smärta vid exempelvis knäsmärta, hälseneinflammation, hälsporre eller hälsmärta kan bli hjälpta av att använda skor och sandaler med "rullsula". Den rundade sulan bidrar till avlastning av foten genom att foten rullar genom steget.