MBT-skor & sandaler hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (25)1 2 3 ... 7 Sista 100 per sida

MBT-skor & sandaler

MBT skor & sandaler

MBT är det revolutionerande varumärket som lanserades 1996 och som sedan dess gjort succé världen över. MBT-skorna med den patenterade instabila, runda sulan blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Sulans instabilitet aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT-skorna passar mycket bra både till arbete, sport och fritid och rekommenderas ofta av sjukgymnaster och läkare för att lindra och avhjälpa problem i rygg, höft och knäled.
MBT's skor och sandaler har unika sulkonstruktioner, Dynamic och Performance, vars instabilitet är skonsam mot rygg och leder samt ger en rakare kroppshållning och ökad muskelaktivitet.

MBT är uppskattade som både arbetsskor, fritidsskor och sportskor och är passande för dig som står och går mycket. Som arbetsskor används de idag inom många yrken och minskar trötthet i rygg och leder efter ett långt arbetspass. MBT kan användas som vårdskor för dig som arbetar inom vården och fungerar även för dig som arbetar exempelvis i kök, restaurang, kontor eller butik.

Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäledsproblem kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation.