• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

MBT

MBT är fotriktiga skor och sandaler med ikoniskt rundad sula som gör att man aktiverar musklerna samtidigt som man avlastar rygg och leder. MBT-skorna med den patenterade instabila, runda sulan uppskattas för sin positiva effekt på hela kroppen.

Genom att använda skor från MBT kan de hjälpa dig med att:

-Förbättra balansen
-Förbättra hållningen
-Förbättra cirkulationen
-Minska ryggsmärtor i ländrygg
-Ge ökad muskelaktivitet och stärka muskulaturen
-Minska hälsmärta såsom hälsporre

Sulans instabilitet aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT skor och sandaler passar mycket bra både till arbete, sport och fritid och rekommenderas ofta av sjukgymnaster och läkare för att lindra och avhjälpa problem i rygg, höft och knäled.

MBT finns i tre olika nivåer av rullsula; Activate, Dynamic, Performance

Activate har den minsta graden av rullsula där man alltså har en lägre grad av instabilitet i själva rullsulan. Activate-sulan med sin lätt rundade sula ger en mjuk känsla i varje steg.

Dynamic har mellangraden av instabilitet

Performance har den högsta graden av instabilitet i rullsulan där du får jobba som mest och aktiverar flest muskler. Passar dig som vill ha en lite större utmaning.


MBT används med fördel som både arbetsskor, fritidsskor och sportskor och är passande för dig som står och går mycket. Som arbetsskor används de idag inom många yrken och minskar trötthet i rygg och leder efter ett långt arbetspass. MBT kan användas som vårdskor för dig som arbetar inom vården och fungerar även för dig som arbetar exempelvis i kök, restaurang, kontor eller butik.

Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäledsproblem kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation.

2 produkter

2 produkter

Du har sett 2 av 2 produkter