• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
mbt-skor-1997-M-castlerock-grey.jpg
Mjuk fotbädd
mbt-skor-1997-M-castlerock-grey.jpg
mbt-rundad-sula-1997-M-castlerock-grey.jpg
mbt-1997-classic-skor-men-castlerock.jpg
mbt-classic-1997-M-castlerock-grey-rullsula.jpg
mbt-rullsula-1997-M-castlerock-grey.jpg
bild_sula_mbt_performance.jpg

MBT 1997 Castlerock M Grey

1 999 kr
2 599 kr

Färg

  • mbt-fotriktiga-herrskor-1997.jpg
  • mbt-skor-1997-M-castlerock-grey.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

MBT Classic 1997 i grått är fotriktiga skor med ikoniskt rundad sula som gör att man aktiverar musklerna samtidigt som man avlastar rygg och leder. Dessa skor har MBTs Performance sula som ger skön komfort och bidrar till en behaglig gång. MBT Performance har en högre grad av instabilitet än sultypen MBT Dynamic. Kroppen får arbeta lite för att kompensera och hitta balansen.
 
Skor från MBT är populära hos dem som går och står mycket och har besvär med rygg och leder. Sulan är unikt skapad för att minska belastning på höfter, knän och rygg. Även dina hälsenor avlastas i denna type av sula vilket är bra om man har besvär med hälsporre eller Haglunds häl. Skorna aktiverar även dina muskler på ett naturligt sätt du går i och med rullsulan. 
 
Skorna är passande vid fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
 
Skorna passar utmärkt som arbetsskor då de har non-marking gummisula som inte ger märken på känsliga golv. Skorna har reflekterande kantband hjälper dig att synas.
 
Färg: Castlerock Grey
Uttagbar fotbädd: Ja
Läst: Normal
Sula: Performance 
Ovandel: Syntetiskt läder/mesh
Yttersula: gummi
 
Varumärket MBT har funnits sedan 1996 och deras patenterade rundade sula har gjort succé över världen. Genom att sulan är rundad uppstår en för kroppen positiv instabilitet som förbättrar kroppshållning och avlastar leder och rygg.
 
Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäsmärta kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation.