• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
mbt-fotriktiga-herrskor-1997.jpg
Mjuk fotbädd
mbt-fotriktiga-herrskor-1997.jpg
mbt-1997-dark-navy-herr.jpg
fotriktiga-skor-mbt-1997-navy-herr.jpg

MBT 1997 Classic M DK Navy

1 999 kr
2 599 kr

Färg

  • mbt-fotriktiga-herrskor-1997.jpg
  • mbt-skor-1997-M-castlerock-grey.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Fotriktiga herrskor från MBT som passar dig som går och står mycket eller hos dem som har besvär med ömma, trötta eller stumma fötter. 
 
Skorna har en unik sulkonstruktion som är unikt skapad för att ge dna fötter komfort, avlastning och bidra till ett behagligare steg.  Innersulan är unikt framtagen för att avlasta kroppen och sulans konstruktion bidrar till att minska belastning i knä, rygg och höfter. Vilket ger dig bättre hållning och hjälper samtidigt till med att aktivera dina muskler när du går. Genom att musklerna aktiveras så ger det en piggare känsla till kroppen och fötterna. 
 
Skorna är passande vid fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
 
Skornas yttersula är designad i non-marking-gummi som bidrar till att ge dig ett bättre grepp och samtidigt minimera risken att det ska lämna märken på känsliga golv. Vilket gör att skorna passar perfekt som arbetsskor. 
 
Normal läst
Utbytbar fotbädd 
Ovandel: Mesh 
Yttersula: Non-marking-gummi
Färg: Navy 
 
Skorna har snörning som gör att du kan anpassa skorna efter din fots form, vilket ger optimal passform och komfort. Skorna har även vaddering runt ankeln, i plösen och i hälen för att ger komfort till dina fötter men samtidigt minimera risken att du drabbas av skavsår eller blåsor. 
 
MBT är ett revolutionerande varumärke som lanserades 1996 och som gjort succé världen över sedan dess med sin patenterade, instabila rullsula. Den runda sulan uppskattas för sin positiva effekt på hela kroppen, där instabiliteten förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. Den rundade sulan avlastar även hälsenan vilket gör att skorna passar dig som har problem med hälsporre eller Haglunds häl.