• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
mbt-löparskor-huracan-3000-blue-indigo.jpg
Mjuk fotbädd
mbt-löparskor-huracan-3000-blue-indigo.jpg
mbt-huracan-3000-dusty-blue-indigo.jpg

MBT Huracan 3000 Lace up Men Dusty Blue Indigo

1 599 kr
2 249 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

MBT Huracan 3000 Lace Up Men Dusty Blue Indigo är MBTs senaste innovation av löparskor. Huracan har en unik sulkonstruktion för att ge maximal dämpning samtidigt som den ger stabilitet och balans i löpsteget. Dessa skor kan givetvis även användas som promenadskor eller fritidsskor för problemfötter. Att skorna är utan skavande sömmar är bra för känsliga fötter. Skorna har även en stabil hälkappa som ger bra stabilitet i skorna.
 
Skorna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Nedsjunket förfotsvalv
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Hälseneinflammation
-Känsliga fötter
 
MBT rekommenderar dig att välja en storlek större än vad du brukar ha.
 
MBT med sin lätt rundade sula förbättrar stegavvecklingen och den styvare sulan i framfoten bidrar med att ge ett jämnare tryck och avlastning över foten. Med rullsula får man en mer skonsam löpstil med en bättre löpekonomi. Löparskor som passar för medeldistans och långdistans eller som återhämtningssko efter långlopp. Skorna passar även dig som har lätt för att skada dig eller om du är nybörjare på löpning. 
 
Ovandelen är av luftig Fly Knit, en stickad ovandel helt utan sömmar som formar sig efter foten och där man får minimalt med skav. Skorna har ett fukttransporterande foder för att hålla fötterna i ett bra klimat. Hälkappan är formsprutad för bästa stabilitet. Sulan är mycket stötabsorberande och har 3 lager av olika densitet för bästa komfort. 
 
Normal i storlekarna.
 
Färg: Blå
Material: Fly Knit, textil, sömlös
Läst: Normal
Sula: Performance
Uttagbar innersula: Ja
Yttersula: Slitstark gummi
 
Dessa skor är Limited Edition.
 
MBT Performance sula har en högre grad av instabilitet än sultypen MBT Dynamic. Här får kroppen arbeta lite för att kompensera och hitta balansen. Det innebär att kroppens muskler aktiveras och stärks i ännu större utsträckning och ger avlastning för rygg, höft, knä och fot samt förbättrar din kroppshållning. Passar dig som vill ha en lite större utmaning. 
 
Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäsmärta kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation. Den rundade sulan gör att trycket på häl och framfot minskar vilket gör att skorna även passar de som har nedsjunket fotvalv.