• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
mbt-leasha-damskor-rullsula-avlastande.jpg
Mjuk fotbädd
mbt-leasha-damskor-rullsula-avlastande.jpg
mbt-ergonomiska-skor-leasha-black.jpg
mbt-leasha-skor-rund-sula.jpg
mbt-leasha-skor-vid-ryggont.jpg
mbt-svarta-skor-rund-sula-leasha.jpg
mbt-leasha-black-fritidsskor.jpg

MBT Leasha W Black

1 899 kr
2 399 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

MBT Leasha W Black med rullsula Dynamic ger fotriktiga och bekväma skor som avlastar rygg och leder. Sulan Dynamic med sin rundade utformning är konstruerad för att stärka muskulaturen. Dynamic är den vanligaste typen av sula på MBTs skor och den rundade sulan ger en viss instabilitet som gör att muskler aktiveras och stärks.
 
Tillsammans med den mjuka hälkudden med balanspunkt och den styva sulan framtill så avlastar man rygg, höft, knä och fot när man går och står. 
 
Sandalerna passar vid fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Onda leder
 
Leasha är sportiga damskor med luftig mesh-textil och detaljer i syntetläder. Yttersulan är av non-marking material så den lämnar inga märken efter sig på golv. Skorna har en rymlig tåbox och innersulan Ortholite är uttagbar och tål att tvättas i maskin på 30 grader. Ortholite innersula är mjuk och uppbyggd av formbart skum där foten gör sitt eget avtryck. 
 
Plös och hälkappa är mjukt vadderad för extra bekvämlighet och skön komfort. MBT Leasha passar utmärkt som allround fritidsskor och promenadskor eller som arbetsskor.
 
Färg: Black
Läst: Normal
Fotbädd: Ortholite
Uttagbar fotbädd: Ja
Ovandel: Mesh/Syntetläder
Sula: Dynamic
Yttersula: Gummi
 
 
MBT är det revolutionerande varumärket som lanserades 1996 och som sedan dess gjort succé världen över. MBT-skor med den patenterade instabila, runda sulan blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Sulans instabilitet aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT-skorn passar mycket bra både till arbete, sport och fritid och rekommenderas ofta av sjukgymnaster och läkare för att lindra och avhjälpa problem i rygg, höft och knäled.
 
Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäsmärta kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation.