• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
mbt-mtr-1500-II-black-löparskor.jpg
mbt-mtr-1500-II-black-löparskor.jpg
mbt-mtr-1500-II-black-running.jpg

MBT MTR-1500 2 M Black

1 999 kr
2 249 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

MBT MTR 1500 II Black är skor för löpning med mycket god dämpning samt rundad sula. Skor som bidrar till att man får en skonsammare löpstil med mycket stöd och stötdämpning och bra vridstyvhet. 
 
Stabila löparskor som sitter stadigt och omsluter hälen. Den lätt rundade sulan på skorna gör att man landar på mellanfoten vilket i sin tur kortar steget, ger en mer upprätt hållning, och förbrukar mindre energi. Skor med bra stabilitet och bra vridstyvhet, väldämpad sula med dämpning i framfot.
 
Skorna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Hälseneinflammation
-Gikt
 
Ventilerande yttermaterial i Air Mesh som formar sig efter foten och andas för ett bra klimat. Textilen har få sömmar som gör att man undviker skav. Insidan av skorna har ett fukttransporterande foder som bidrar till komforten. 
 
Anatomiskt uppbyggda skor med sula uppbyggd i tre lager - TRI Density för extra bra dämpning. 
 
Denna modellen är liten i storleken.
 
 
Färg: Black
Läst: Normal (tåbox rymlig)
Uttagbar fotbädd: Ja
Innersula: Anatomiskt utformad, Ortholite
Ovandel: Syntet/Air Mesh
Sulkonstruktion: Performance /hög nivå rullsula
Yttersula: Lättviktig gummi
Drop: 4,5 mm
 
MBT Performance sula har en högre grad av instabilitet än sultypen MBT Dynamic. Här får kroppen arbeta lite för att kompensera och hitta balansen. Det innebär att kroppens muskler aktiveras och stärks i ännu större utsträckning och ger avlastning för rygg, höft, knä och fot samt förbättrar din kroppshållning. Passar dig som vill ha en lite större utmaning.
 
Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäsmärta kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation.