• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
mbt-mtr-1600-gtx-goretex-black.jpg
Vattentätt
mbt-mtr-1600-gtx-goretex-black.jpg
mbt-goretex-mtr-1600-löpning.jpg
mbt-löparskor-goretex-mtr-1600.jpg
mbt-mtr-1600-goretex-black-löparskor.jpg
mbt-vattentäta-skor-mtr-1600.jpg
mbt-mtr-1600-gtx-svart-löparskor.jpg

MBT MTR 1600 Gore Tex W Black

1 799 kr
2 149 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

MBT MTR 1600 GTX skor för medeldistans och långdistanslöpning med Goretex membran. Skor med mycket god dämpning samt rundad sula MBT Performance. 
 
Skorna passar fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Ömma och trötta fötter
-Onda leder
-Hälseneinflammation
-Gikt
 
Stabila löparskor som sitter stadigt och omsluter hälen. Den lätt rundade sulan på skorna gör att man landar på mellanfoten vilket i sin tur kortar steget, ger en mer upprätt hållning, och förbrukar mindre energi. Skor med bra stabilitet och bra vridstyvhet, väldämpad sula med dämpning i framfot. MBT har en M-Flex-teknik i själva tåområdet för att stödja den rullande rörelsen.
 
Ventilerande yttermaterial i Goretex som är vattentätt men som även andas för ett bra klimat. Textilen har få sömmar som gör att man undviker skav. Insidan av skorna har ett fukttransporterande foder som bidrar till komforten.
 
Anatomiskt uppbyggda skor med sula uppbyggd i tre lager - TRI Density för extra bra dämpning. Innersulan är anatomiskt utformad och antibakteriellt behandlad.
 
Liten i storleken, välj en storlek större än normalt.
 
Färg: Black
Läst: Normal (tåbox rymlig)
Uttagbar fotbädd: Ja
Innersula: Anatomiskt utformad
Ovandel: Vattentät Goretex, syntet 
Sulkonstruktion: Performance /hög nivå rullsula
Yttersula: Lättviktig gummi
 
MBT Performance sula har en högre grad av instabilitet än sultypen MBT Dynamic. Här får kroppen arbeta lite för att kompensera och hitta balansen. Det innebär att kroppens muskler aktiveras och stärks i ännu större utsträckning och ger avlastning för rygg, höft, knä och fot samt förbättrar din kroppshållning. Passar dig som vill ha en lite större utmaning.
 
Den patenterade instabila sulan i MBT-skor har en positiv effekt på hela kroppen, och förutom rygg-, höft- och knäsmärta kan MBT även lindra diverse fotproblem, exempelvis hälsporre (plantar fasciit), besvär med hälkuddarna, hälseneinflammation samt hallux valgus, hammartå och andra besvär med tårna. Den instabila MBT-sulan kan även hjälpa diabetiker med svullna fötter genom en ökad blodcirkulation.