• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Medisox Stödstrumpor

Medisox tillverkar stödstrumpor för ditt välbefinnande med graderat tryck och en bra passform som ger dig piggare, lättare ben i vardagen.

Fördelarna med stödstrumpor är många och förutom att ge ett ökat välbefinnande i vardagen har de dokumenterade och välgörande egenskaper:

- förbättrar blodcirkulationen i benen
- förebygger svullna, ömma ben
- minskar risken för blodpropp
- förbättrar närings- & syreutbytet till musklerna
- förebygger åderbråck efter graviditet

Stödstrumporna har ett graderat tryck i kompressionsklass 1 (16-21mmHg), med starkast kompresson kring ankeln som sedan avtar uppåt mot knät, vilket hjälper blodgenomströmningen i benen och motverkar på så sätt trötthet och svullnad i benen.

Stödstrumpor är idealiskt för dig som vill öka välbefinnandet i vardagen och passar dig oavsett om du står och går eller sitter still längre stunder. Idealiskt för en lång arbetsdag, antingen på stående fot eller sittandes, eller när du vill ha de bästa förutsättningarna på promenaden.

Medisox stödstrumpor i modellen Comfort har dessutom extra benvidd vilket gör att de passar dig med lite kraftigare vader. Glöm inte bort att kontrollera dina ankel- och vadmått när du ska välja storlek.

När du använder stödstrumpor ökar blodcirkulationen i benen, vilket motverkar trötta, ömma och svullna ben. Stödstrumpor kan även lindra och förhindra åderbråck eftersom kompressionen förhindrar att venerna utvidgar sig.

Medisox är ett svenskt varumärke och alla stödstrumpor är CE-märkta samt registrerade hos Läkemedelsverket.

Från Medisox finns stödstrumpor för alla situationer:

- Comfort & Office för vardag & arbete
- Hiking & Sport för fritid & träning
- Ankelstrumpor med kompression
- Extra breda stödstrumpor