• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Merrell

Här hittar du skor och sandaler från Merrell för dig som har en aktiv fritid och söker bekväma skor, vattentäta skor och skor för promenader och vandring.

- Vattentäta skor
- Bekväma skor för vandring och löpning
- Hikingskor för trail och berg
- Skor med dämpning och anatomisk uppbyggning
- Sandaler och skor för en aktiv fritid
- Merrell Air Cushion inbyggd i hälen ger stötdämpning
- Skor med grepp 
- Vibram yttersula
- Funktionella vinterskor

Merrells skor definieras av att de är funktionella och bekväma skor med god dämpning och bra grepp för både löpning och vandring/promenader. Merrell skor finns som sommar- och höstskor och även som fodrade vinterskor med extra bra grepp på is.

Merrells skor är perfekt för dig dom gillar att promenera. Promenadskor är skorna som ger dig och dina fötter komfort, bra stöd och jämn viktfördelning. Många av skorna är även vattentäta med Gore-tex membran och ger dig och dina fötter komfort även under blöta förhållanden. Goretex stöter bort den yttre fukten men transporterar även ut den inre fukten så att fötterna får ett bra klimat att vara i.

Merrell använder sig så ofta det går av återvunna material i sin produktion och många skor är veganvänliga. 

Kort historik: Merrell startades av Randy Merrell som växte upp på en ranch i Utah i västra USA. Idén bakom Merrell började med en kärlek och intresse för friluftsliv, där han själv saknade bekväma och fotriktiga skor som gav hans fötter stabilitet och trygghet. Det genuina intresset gjorde att Randy började studera skotillverkning i USA där han mål var att skapa en innovativ vandrings- och promenadsko som är slitstark, bekväm och gör så att du verkligen kan uppleva allt naturen har att erbjuda. 

32 produkter

32 produkter

merrell-rubato-tahoe-herrskor.jpg
Vegan

Merrell Mens Rubato Tahoe

1 099 kr
1 699 kr
merrell-womens-rubato-capri.jpg
Vegan

Merrell Rubato Capri

1 099 kr
1 699 kr
merrell-mqm-terrängskor-goretex-fuchsia.jpg
Vattentätt

Merrell MQM 3 Gore Tex Fuchsia

1 299 kr
1 799 kr

Du har sett 32 av 32 produkter