Merrell Promenadskor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (51)1 2 3 ... 13 Sista 100 per sida

Merrell Promenadskor

MERRELL SKOR

Skor för dig som älskar att uppleva natur och friluftsliv. Skorna har Gore-Tex och är skapade för att ge dig komfort, stöd och stabilitet oavsett terräng eller aktivitet. 

Merrell startades utav Randy Merrell som växtte upp i västra USA, på en ranch i Utah. Idén bakom Merrell började med en kärlek och intresse för friluftsliv, där han själv saknade bekväma och fotriktiga skor som gav hans fötter stabilitet och trygghet. Vilket resulterade i att Randy hamnade inom området för funktionella skor som var anpassade för friluftsaktiviteter. Det genuina intresset gjorde att Randy började studera skotillverkning i USA där han mål var att skapa en innovativ vandrings- och promenadsko som är slitstark, bekväm och gör så att du verkligen kan uppleva allt naturen har att erbjuda. 

Merrells skor är perfekt för dig dom gillar att promenera. Promenadskor är skorna som ger dig och dina fötter komfort, bra stöd och jämn viktfördelning. Skorna är även vattentäta med Gore-tex tekonolgi och ger dig och dina fötter det stöd som du och dina fötter behöver.