• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Merrell-herr-vego-mid-lader-trekking-brun.jpg
Vattentätt
Merrell-herr-vego-mid-lader-trekking-brun.jpg
merrell-herr-sko-vandra-brunt-lader-vattentat-vego.jpg
herr-skor-merrell-vattentat-skinn-espresso.jpg
merrell-vattentat-promenadsko-vego-mid-brunt-lader.jpg
vattentat-promenadsko-merrell-brunt-lader.jpg
Merrell-vandring-herr-sko-vego-snorkangor.jpg
skor-merrell-vandring-waterproof-lader-vego-mid.jpg

Merrell Promenadsko Herr Vego Mid Leather WTPF Espresso

999 kr
1 399 kr

Färg

  • Merrell-herr-vego-mid-lader-trekking-brun.jpg
  • promenad-sko-vandring-jakt-skog-merrell.jpg

Storlekse storleksguide

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Merrell Promenadsko Herr Vego Mid Leather är vattentäta och fotriktiga läderkängor för vandring och promenader. 

Vattentäta Vego har stabiliserande hälkappa och ger god stabilitet och stötdämpning. Ultimat sko för promenader och friluftsliv med Merrell M-Select Dry Membran som håller väta ute och dina fötter torra. 

Ovandel av kraftigt och slitstarkt läder som andas och håller dina fötter i ett bra klimat. Skaftet på skorna är vadderat och ger bra stöd. Skaftet är något lägre skuret baktill för att ge bättre rörlighet och flexibilitet. Insidan har ett lätt foder med mesh ytter som ger god andningsförmåga.

Dessa promenadskor eller vandringskängor har klassisk snörning med hyskor som håller skorna stadigt på plats. Även plösen är mjukt vadderad för bästa komfort. Skorna har greppsäker och stabil yttersula med djupa grepp som ger bra fäste. Uppbyggd hålfot genom det gjutna hålfotsstödet som ger god vandringskomfort. Innersulan Kinetic Fit Base är formpressad för mjukt stöd men går även att ta ut för torkning eller om man vill byta till egna sulor. En promenadsko som passar sig lika bra för enkel vandring som en fritidssko till vardags. 

Färg: Espresso

Utbytbar fotbädd 

OBS! Merrell herrskor tenderar att vara lite små i storlekarna så ta gärna en storlek större.

Promenadskor är skor som är perfekt för dig dom gillar att promenera. Promenadskor är skorna som ger dig och dina fötter komfort, bra stöd och jämn viktfördelning. Ett par promenadskor är viktiga för att skydda dina fötter mot det hårda underlaget och ger dig det stöd som du och dina fötter behöver. Vilket gör att du går rätt och går skönt och inte får ont i fötterna. 

Merrell startades av Randy Merrelle som växte upp i västra USA, på en ranch i Utah. Idén bakom Merrell började med en kärlek och intresse för friluftsliv, där han själv saknade bekväma och fotriktiga skor som gav hans fötter stabilitet och trygghet. Detta resulterade i att Randy hamnade inom området för funktionella skor som var anpassade för friluftsaktiviteter. Det genuina intresset gjorde att Randy började studera skotillverkning i USA där hans mål var att skapa en innovativ vandrings- och promenadsko som är slitstark, bekväm och gör så att du verkligen kan uppleva allt naturen har att erbjuda.