new-feet-vita-promenadskor-för-dam-onda-leder.jpg
Diabetes
Mjuk fotbädd
new-feet-vita-promenadskor-för-dam-onda-leder.jpg
Newfeet-breda-skor-vit-läder.jpg
Newfeet-vita-läderskor-bred-läst.jpg
Newfeet-rocker-bekväma-skor-vitt-skinn.jpg

New Feet Lise Skor Dam Nubuck Lace and Zipper Vit

1 749 kr

Färg

  • new-feet-vita-promenadskor-för-dam-onda-leder.jpg
  • new-feet-gröna-promenadskor-för-dam-onda-leder.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Promenadskor i läder från New Feet med både snörning och dragkedja. Skorna har en lätt rundad sula för att man ska få en bekväm och fotriktig gång som ger avlastning för både kropp och fot. 

Skorna är anpassade för dig med:
- Diabetes
- Onda leder
- Känsliga fötter
- Hälsmärta och hälsporre
- Ömma och trötta fötter

Innersulan Protektor är 6 mm tjock och ger en god stötdämpning. Innersulan är även uttagbar om man skulle behöva plats för egna inlägg. Skor från New Feet är utan onödiga och skavande sömmar inuti så de passar dig som har extra känsliga fötter, såsom exempelvis diabetes. New Feet använder OnSteam som fodermaterial. Detta material har mycket goda egenskaper när det gäller fukttransport och absorberar fukt blixtsnabbt. Materialet ser ut och känns som skinn och skon känns torr. En extra bonus för diabetiker är att OnSteam inte blir hårt eller krackelerar med tiden. OnSteam är även kromfritt och hållbart certifierat.

New Feets skor är specifikt utformade för att tillgodose behov som kommer med exempelvis diabetes och artros och passar dig med känsliga och ömma och trötta fötter. 

Färg: Vit
Läst: Normal, New Feet Läst S (Slim* läs nedan)
Material ovandel: Nubuckläder
Innersula: 6 mm Protektor
Uttagbar innersula: Ja
Yttersula: EVA, Medium Rocker

Producerade i Portugal

*Alla skor från New Feet är rymliga och komfortabla i förhållande till en vanlig "modeläst" så även om man tar deras smalaste modell som heter Slim så har de mer rymd i förhållande till en modeläst. De har Slim (S) som är den smalaste, Medium (M) som ligger i mitten och Wide (W) som är den bredaste lästen hos New Feet.

Miljö: När man handlar ett par skor från New Feet kan man känna sig trygg med att alla komponenter i skorna tillverkas i EU och i enlighet med EU-standarder och miljökrav. Strävan är att lämna ett så litet avtryck som möjligt på natur och miljö.