• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Ortho Movement

Här hittar du hela Ortho Movement sortiment av fotriktiga sulor och skoinlägg för alla tillfällen. 

Ortho Movement sulor är unikt designade för att ge dina fötter komfort, avlastning och ett skönare steg. Så att du kan gå rätt, och gå skönt - oavsett hur din vardag ser ut eller vilken aktivitet du utför. 

- Designade för att ge dina fötter komfort
- Motverka fotsmärta och ömma, trötta fötter
- Unikt framtagna för att minimera belastning på muskler, leder, knä och rygg
- Designade för våra fötters hälsa, funktion och behov
- Designade för att ge dina fötter komfort och stöd under fysiska aktiviteter

Ortho Movement är ett svenskt varumärke med mer än tre decenniers erfarenhet och kunskap inom ortopedteknik och deras filosofi är att minska den onödiga belastning på människors muskler, leder och rygg. Och samtidigt belysa vikten av våra fötters hälsa, funktion och behov.

 Därför är alla sulor från Ortho Movement anatomiskt designade för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna. Ortho Movement grundades för att ge dina fötter komfort i varje steg, oavsett om det är på löpningen, under klättringen, på träningspasset, när du dansar eller när du hoppar, går och står. Alla sulorna är designade med olika material och egenskaper som är noggrant framtagna för att de dina fötter komfort och de bästa förutsättningarna.

Ortho Movement blev främst kända för sina fotbollssulor som tillverkades 2017. The Football Insole är unikt designad efter fotbollsspelares tryck och rörelsemönster. Som fotbollsspelare kan du få ett tryck på dina fötter som är 8 gånger din egen kroppsvikt – vilket ställer stora krav på hela kroppen. Därför skapade Ortho Movement en unik sula som ger både stabilitet, dämpning och avlastning. Sulornas unika konstruktion och komfort gjorde den till en storsäljare som satte banan för hela Ortho Movements sortiment. Idag så består kollektionen av sulor och inlägg för alla sorters aktiviteter och för att lindra olika fotproblem som hälsmärta, fotsmärta och trötta fötter.