rollingsoft-herrskor-velcro-marin.jpg
Mjuk fotbädd
rollingsoft-herrskor-velcro-marin.jpg
rollingsoft-herrskor-velcro-marin-rullsula.jpg
rollingsoft-marin-herrskor-kardborre-rund-sula.jpg
rollingsoft-skor-med-kardborre-ergonomisk.jpg
rollingsoft-herrskor-kardborr-marin-rullsula.jpg
rollingsoft-technology.jpg

Rollingsoft Herrskor Velcro Sneakers Blue

799 kr
1 549 kr

Färg

  • rollingsoft-herrskor-velcro-marin.jpg
  • rollingsoft-herrskor-velcro-grå.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Rollingsoft Velcro Sneakers Blue herrskor med rullsula och kardborreknäppning. Rollingsoft skor med rullsula ger dämpning när man går och avlastning för rygg och höfter. 
 
Skorna kan användas vid fotproblem som:
-Hälsporre och hälsmärta
-Nedsjunket förfotsvalv
-Onda leder
-Hälseneinflammation
 
Rullsula på skor gör att man får en naturlig framåtrörelse och en bättre hållning på promenader. Den lätt rundade sulan gör att trycket på häl och framfot minskar vilket gör att skorna passar de som har hälsporre eller nedsjunket fotvalv. Dessa skor har en uttagbar fotbädd som lämpar sig för om man har egna inlägg som man vill byta ut till. 
 
Personer som har smärta vid exempelvis hälseneinflammation eller hälsporre kan blir hjälpta av att använda skor och sandaler med rullsula. Den rundade sulan bidrar till avlastning genom att foten rullar genom steget. Rollingsoft skor har en hög stötdämpning för en lätt och mjuk gång vilket även kan vara för skönt för dina knän och vid knäsmärta.
 
Skor som är enkla att ta av och på eftersom de har dubbla kardborreremmar som man reglerar över vristen. Rollingsoft skor har även en stabilisator inbyggd under hålfoten för att göra dem stabila och vridstyva. 
 
Färg: Blå
Material ovandel: Mocka/Mesh 
Läst: Normal, G
Uttagbar fotbädd: Ja
Yttersula: Gummisula, EVA
 
Utmärkande för Rollingsoft skor är att de har en hög dämpning för en extremt lätt och mjuk gångkänsla. Skornas fotbädd har ett stötabsorberande dämpningsskum som ger avlastning för fötter och kropp, sulan är även uttagbar. Inbyggd stabilisator ger stöd för fotvalvet och en optimalt styrd avrullningingsrörelse när man går. Skorna är även stabila i sidled så man behöver inte oroa sig för att de ska kännas osäkert med den rundade sulan. Skorna har även en stabilisator inbyggd i hälen och en lätt och flexibel slitsula med bra grepp.