• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Rosa Negra

Här hittar du skor från Rosa Negra som ger dina fötter komfort och ett skönare steg.

Rosa Negra slogans är ”Swedish styled boots and shoes” och är designade i Sverige med produktion i Portugal. I produktionen så används högkvalitativa material. Alla Rosa Negras skor är designade för att kombinera komfort med stil – och därför så finns skorna i flera olika modeller, i olika färger med olika material.

-Bekväma och snygga boots till dam
-Designade med en mjuk, dämpad innersula
-Kollektionen består av bekväma sandaler och skor
-Ett sortiment av broddskor med fällbara broddar

Det som gör att Rosa Negra har blivit så populära är även deras innersula, som är både mjuk och dämpande. Vilket gör att skorna särskiljer sig från ”vanliga skor” som oftast upplevs som stumma, klumpiga eller tunga. Tack vare deras komfortsula så har Rosa Negra blivit varumärket som erbjuder bekväma skor som även är snygga. Därför har Rosa Negra skor blivit populära både som vardagsskor, snygga skor till jobbet men också att använda till festligare tillställningar.

Men i kollektionen så finns även broddskor - som tidigare hette OMEGA. Broddskorna är designade med broddar som du kan fälla fram och tillbaka. Systemet som gör att du kan fälla broddarna kallas OC-Systems som är en patenterad, italiensk lösning där dubbarna är placerade på slitstarka plastringar som kan fällas fram och tillbaka under skon. Vilket gör att du smidigt och enkelt kan använda dobbarna när det behövs. Systemet har rostfria stift och en ram skapad med special, flexibel polyuretan som är hållbar även vid de mest extrema temperaturerna. Tillsammans med skorna så medföljer en nyckel som du använder för att lättare kunna fälla in och ut dobbarna.

4 produkter