Skor från Samuel Hubbard hos Minfot.se

WALK WITH US

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (12)1 2 3 Sista 100 per sida

Samuel Hubbard

Skor från Samuel Hubbard

Samuel Hubbard är varumärket som erbjuder handgjorda skor med fokus på hög komfort, hög kvalitet och noggrant utvalda material. Passform och komfort är avgörande och varje detalj är omsorgsfullt designad.

Skorna har en sömlös komfort som minimerar tryckpunkter och är tillverkade i det finaste och mest kvalitativa läder som finns att tillgå på marknaden. Designen sker i Kalifornien och sedan produceras de för hand med stor precision i Portugal.

- Eleganta finskor för dam och herr, för både jobb och finare tillfällen
- Skorna är innovativt designade med en sömlös insida
- Idealiska för diabetiker eller för dig med känsliga och breda fötter
- Ortopediska fotbäddar med anatomisk komfort och memory foam
- Vibram-yttersulor för bästa hållbarhet, stötdämpning och grepp

Anatomiska fotbäddar med memory foam kombineras med yttersulor i Vibram-gummi för att ge dig bästa möjliga komfort och stötdämpning oavsett situation. Samuel Hubbard passar lika bra som arbetsskor eller när du vill vara uppklädd utan att kompromissa på varken stil, komfort eller kvalitet.

Skornas sömlösa insida i lent läder av högsta kvalitet gör Samuel Hubbard passande för dig med känsliga fötter, diabetes eller hallux valgus. Designen minskar risken att drabbas av besvär och tryck på känsliga, ömma punkter. Passformen är dessutom generös och ger gott om plats till dina fötter.

Samuel Hubbard startades 2014 av Bruce Katz, även grundare av varumärket Rockport och del av en familj som arbetat med skotillverkning sedan 1930-talet.

-->