• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 399kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Saucony

Saucony erbjuder fotriktiga, funktionella skor för promenad och löpning i modern design, unikt designade för att ge dina fötter komfort och ge dig ett behagligt stötdämpat steg, såväl på jobbet som fritiden.

- Skor designade med responsiv stötdämpning
- Walkingskor med stretchkomfort tack vare följsamt nappaläder
- Innovativa Saucony FORMFIT ger en passform som följer din fots konturer
- Lämpliga skor för dig som går på hårda golv
- Löparskor med stöd för pronation och supination, för att avlasta fötter och leder

Ge dina fötter ett lyft med Sauconys dämpande komfort och innovativa design. Oavsett om du letar efter skor till promenaden eller löprundan har Saucony ett par skor för dig. Välkända för sin bekväma stötdämpning lämpar de sig väl för både jobbet och powerwalken.

I såväl ovandel som fotbädd, mellansula och yttersula kombinerar man moderna teknologier för att ge dig en formbar komfort och flexibel passform, samt en responsiv stötdämpning som följer din fots naturliga rörelsemönster i varje steg du tar.

Sauconys promenadskor Integrity Walker är designade i fullnarvigt nappaläder med en stretch i förfoten för att ge foten gott om plats och samtidigt undvika tryck på känsliga punkter, vilket även gör dem passande för dig med hallux valgus, känsliga tår eller breda framfötter som helt enkelt behöver mer rymd.

Saucony är ett amerikanskt sportvarumärke som startades i en skoaffär i Cambridge Massachusetts, av den ryska immigranten Abram Hyde. Året 1932 så tillverkades den första sportskon och skorna spreds snabbt i USA och Saucony började exempelvis tillverka skor till den amerikanska armen under andra världskriget. På 1960-talet så började även varumärket tillverka rymdskor för NASA:s astronauter och under tiden – och sedan dess har skorna även blivit populära os atleter och idrottsmän.

Idag är varumärket främst kända för att tillverka bekväma promenadskor, löparskor eller andra bekväma skor som ger dig komfort, stöd och avlastning under hela tränings- eller arbetspasset. Varje sko från Saucony har unika egenskaper och är tillverkad med speciella teknologer för att ge dig och dina fötter de bästa förutsättningarna i vardagen.

46 produkter

46 produkter

Du har sett 46 av 46 produkter

Vanliga frågor