• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
saucony-löparskor-dam-guide-14-runshield-black-gravel.jpg
Hållbart
saucony-löparskor-dam-guide-14-runshield-black-gravel.jpg
saucony-guide-14-runshield-damskor.jpg
saucony-löparskor-guide-14-runshield-black-gravel.jpg
damskor-löpning-saucony-guide-14-runshield.jpg
saucony-dam-löparskor-guide-14-runshield-black-gravel.jpg

Saucony Guide 14 Runshield Women Black Gravel

1 599 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Vattentåliga löparskor från Saucony till dam, idealiska inte bara för löpning utan även för promenad.
 
- Runshield-teknologi ger en vattentålig ovandel utan att kompromissa på flexibilitet
- PWRRUN-yttersula samt mellansula i TPU för responsiv stötdämpning
- FORMFIT ger en flexibel och följsam passform
- Reflexdetaljer i bakkappa och logotyp
- Stabil design
- Drop/offset: 8 mm
 
Löparskorna är designade för att ge ett stabilt och pålitlig stöd med effektiv stötabsorbering. Guide 14 ger dig optimal balans mellan stötdämpning och ett smidigt flöde i ditt löpsteg där du får ett lätt frånskjut och en dämpad landning. Skorna passar dessutom lika bra i löpspåret som på fritiden eller jobbet när du är mycket i rörelse. Skornas konstruktion ger minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning. Detta minimerar pronationspåverkan vilket skapar skonsammare förutsättning för löparen. 
 
Ovandelen är designad med Runshield, ett vattentåligt material som håller fukt och regn borta utan att påverka skornas flexibla passform och funktionalitet. Materialet har god ventilation och säkerställer ett optimalt klimat för dina fötter. För bästa synlighet när du motionerar i mörker eller dunkelt väder finns reflexdetaljer i logotyp längs sidorna samt på bakkappan.
 
Den stötdämpande PWRRUN-teknologin ger dig en responsiv, avlastande komfort som räcker så långt du vill. En mellansula i TPU guidar foten i dess naturliga rörelsemönster för en mjuk och nästan sömlös känsla, samtidigt som hela din fot får överlägsen stabilitet, för en tryggare känsla. Skornas konstruktion ger minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning. Detta minimerar pronationspåverkan vilket skapar skonsammare förutsättning för löparen. 
 
Skorna har en normal läst, men med en flexibel passform tack vare Sauconys FORMFIT som omsluter foten med en flexibel känsla som känns gjord för just dig, vilket gör att de passar många olika fotformer.
 
Färg: Black Gravel
Läst: Normal med FORMFIT
Fotbädd: TPU
Utbytbar fotbädd: Ja
Ovandel: Syntet
Yttersula: PWRRUN
Dropp: 8 mm
 
Saucony värnar om vår miljö och har vår planets bästa i åtanke när det kommer till val av material och produktion. Saucony satsar på högkvalitativa och biovänliga material i såväl skor som i förpackningar. Alla kartonger är 100% återvinningsbara och sedan 2021 innehåller alla nya modeller från Saucony återvunnet material där 70% har en ovandel i återvunnen textil.