• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Scholl - Sandaler, skor & fotvård

Här hittar du Scholls skor, sandaler, sulor och fotvård som är designade för att lindra fotproblem och ge dina fötter komfort i varje steg.

Scholls sortiment består av fotriktiga skor, anatomiska sandaler, stötdämpande sulor och vårdande fotvårdsprodukter – varje produkt är noggrant utvald och framtagen för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna.

Vår Scholl-butik har öppet varje dag online, 24/7, med produkter designade för dig som går och står mycket samt för dig med:

- Fotsmärta
- Ömma fötter
- Trötta fötter

Varumärket Scholl kommer från företagets grundare DR William Scholl som gjorde det till sin livsuppgift att förbättra människors hälsa, bekvämlighet och välmående. Allt genom fötterna. Scholl grundades 1904 och hamnade snabbt på kartan som ett ikonmärke för stil och komfort.

Scholls olika skor och sandaler har skapats för att uppfylla olika krav och är specifikt designad för att ge olika komfort och stöd. Alla Scholls skor och sandaler har tagits fram av italienska designers och därefter förstärkts av den teknik som utvecklats av Scholls egna ingenjörer.

Scholls fysiska butiker i Sverige stängde 2015 - hos oss hittar du alla skor och produkter ett knapptryck bort.

Scholls skor

Men oavsett skomodell så står alltid vetenskapen i centrum i Scholls tillverkning. Där konsumenternas krav får ta stor plats i valet av produkter. Därför delas deras kollektioner in i flera olika linjer. Scholls skor är biomekaniskt utformade, vilket innebär att skorna har gått igenom specifika tester under tillverkningsprocessen för att säkerställa att skorna uppfyller de garantier som varumärket kräver.

Det är även dessa garantier som har blivit varumärkets byggsten och affärsidé. Att erbjuda produkter som ger optimal passform, stöd och stabilitet åt fötterna, stor anpassningsförmåga, oslagbar komfort och lång hållbarhet. HÄR kan du se alla skor från Scholl som är utvalda av vår sjukgymnast.

Scholl Biomechanics – pronationsskor

Scholl Biomechanics är skor som har Scholls unika Biomechanics-fotbädd som har blivit känd världen över för att avlasta leder och lindra smärta i hälar, vristerna och knä. Förutom att lindra värk så har Scholls biomekaniska fotbädd även blivit känd för att avlasta leder, minska påfrestningar på fötterna, ge mer komfort och ger bidra till en bättre hållning.

Anledningen till att fotbädden har fått sin framgångssaga är dess integrerande system. Fotbädden har en Tri-Planar Motion Control som kliniskt har utvecklats i samarbete med fotvårdsspecialister. Fotbädden är anatomiskt framtagen för att lindra smärta, upprätthålla fotens korrekta hållning och position. Tack vare fotbäddens unika utformning så ger den även kompensation vid pronation, vilket gör att foten får en mer naturlig position. Scholl Biomechanics teknik är effektiv för att minska effekterna av överpronation och olika besvär i samband med pronation.

Därför har Scholl skor blivit populära hos dem som går och står mycket, eller hos dem som har besvär med olika fotproblem som fotsmärta.

Scholl Sandaler

Alla Scholls sandaler är designade i högkvalitativa material och har anatomisk fotbädd. Fotbädden är framtagen utav experter och är unikt designad för att ge dina fötter både komfort och stöd.

Sandalerna finns i flera olika modeller och med olika ovandelar.

HÄR kan du se alla sandaler från Scholl som är utvalda av vår sjukgymnast.

Nedan så finner du en guide som beskriver skillnaden mellan Scholls olika modeller:

Scholl Moldava Wedge är fotriktiga sandaler med en anatomiskt uppbyggd fotbädd som heter Scholls Bioprint Adapta-fotbädd. Fotbädden ger stöd i hålfoten och skapar en jämnare viktfördelning över hela fotens yta. Vilket ger komfort och minimerar risken att du ska drabbas av ömma eller trötta fötter. Sandalernas ovandel är designad med remmar, som gör att du smidigt och enkelt kan anpassa sandalerna efter din fots form.

Scholl Rio Ad är fotriktiga sandaler med Scholls en bioprint adapta-fotbädd. Fotbädden har även ett stöd för hålfoten och tågrepp som ger fötterna komfort och en behaglig bas att gå och stå på. Sandalens utseende utmärker sig med sina tre remmar, som är justerbara. Vilket innebär att sandalen kan anpassas efter just din fot och ger optimal passform.

Scholl Rio har blivit populära att använda året om – oavsett tillfälle. Både som arbetssandal, till vardags eller för finare tillfällen

Scholl Aalmin är en bekväm sandal som är känd för sitt klassiska utseende med två breda remmar. Remmarna gör att sandalen enkelt och smidigt kan anpassas efter din fot, vilket ger optimal komfort. Aalmins remmar har alltid en enkel kardborreknäppning, som gör sandalerna lätta att ta anpassa efter fotens form, Sandalen har även Scholls klassiska Bioprint som ger foten komfort och samtidigt ger ett behagligt stöd för foten.

Scholl Carsol AD är kända för sitt lite mer kreativa och tuffare utseende. Sandalens olika remmar kan du, precis som de andra Scholl sandalerna justera efter din fot. Vilket gör att sandalen sitter bekvämt på foten utan att glappa eller glida av. Carsol har även en diskret kilklack på cirka 3 mm, som gör sandalen extra bekväm. Sandalens har anatomisk fotbädd i kork och gummi som är tillverkad i Scholls unika Bioprint teknologi. Tack vare Carsol är extra bekväm så har det blivit en populär sandal bland de som har värk i speciellt ryggen.

Scholl Sulor

Scholl sulor heter Scholl GelActive och är stötdämpande och mjuka sulor som är specifikt framtagna för att ge dina fötter komfort och motverka trötthet och smärta i fötterna.

HÄR kan du se alla sulor från Scholl som är utvalda av vår sjukgymnast.

- Mjuka
- Stötdämpande
- Teknologi i gele
- Ger fötterna komfort och avlastning

Sulorna finns i flera olika modeller och är designade för både jobb, sport och vardags. Men alla sulorna har samma teknologi med gel som effektivt dämpar de stötar som fötterna utsätts för när vi går och står. Vilket minimerar påfrestningar på fötterna och ger dem en mjuk, bekväm bas att gå och stå på.

Sulorna bidrar även till att minska trycket på fötterna och knän – vilket gör att du går skönare.

Scholls olika sulor

Scholl GelActiv Sport – För sport och fysiska aktiviteter
Scholl GelActive Everyday – För vardagskomfort och promenader
Scholl GelActive Work – För arbetsdagen och hårda golv

Scholls Fotvård

Scholls fotvård är designad för att lösa olika fotproblem och behandla fotbesvär. Men fotvårdsprodukterna passar även dig som bara vill ta hand om – och ha välmående fötter. Scholls fotvårdsprodukter är noggrant designade för att du ska behöva allt för att sköta din fotvårdsrutin.

Därför består Scholls fotvårdssortiment både utav filar, krämer, nagelsaxar, fotbadssalt och behandlingar. Alla produkter är framtagna utav experter och är designade för dig som:
- Har torra fötter
- Besvär med förhårdnader och hård hud
- Besvär med Nagelsvamp
- Besvär med inåtväxandenaglar eller nageltrång
- Besvär med fotsvett och illaluktande produkter

HÄR kan du se alla fotvårdsprodukter från Scholl

87 produkter

87 produkter

Du har sett 36 av 87 produkter