gelactiv-open-shoes-scholl.jpg
gelactiv-open-shoes-scholl.jpg

Scholl GelActiv Sulor Open Shoes

219 kr

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Scholl GelActiv Sulor - Open Shoes är gelesulor som har en mjuk gel som har ett inbyggt stöd för fotvalvet, som håller dina fötter pigga hela dagen. Sulorna är specifikt skapade för att ge komfort i öppna skor. Gelesulorna har en transparent gel med en extra nätt design som avlastar trampsdynan utan att ta upp plats för tårna. Sulorna är framtagna tillsammans med fotvårdsspecialister för att ge optimal komfort och samtidigt dämpa stötar som fötterna utsätts för. 

Inlägget passar skostorlekar från 35-40,5 och passar för öppna skor, såsom sandaler och klackskor. 

Gelesulornas dubbla gele tar effektivt upp stötar och dämpar alltför kraftig belastning vid gång och andra vardagsaktiviteter. Den fastare gelen stödjer fotvalvet och hälen, men den mjukare tar upp stötar och ger dämpning.

Gelesulorna ger dig en dubbel dämpning, jämnfört med om du inte använder innersulor dina skor. Inlägget har en glidfri design, vilket gör att sulorna stadigt ligger på plats i skon. 

Sulorna är lätta och smidiga att placera i skon. Ta bort plastbaksidan och kontrollera markeringen som visar vilken sula som är för vänstersko (markerat med L) respektive högersko (markerat med R). Placera innersulan med den häftande sidan nedåt i skon, men sulas framkant under trampdynan. Scholl rekommenderar att sulan bör bytas ut efter 6 månader, eller när sulan visar tecken på slitage. Scholl rekommenderar även att man sluta använda sulan om man upplever någon from utav negativ biverkning.

Gelesulor är stötdämpande skosulor och skoinlägg i gel som är idealiska för dig som arbetar på hårda golv och vill undvika trötta och ömma fötter. Gelesulor ger behaglig dämpning och komfort i alla typer av skor.

Scholls vision är att främja människors hälsa, komfort och välmående med början från fötterna. Därför erbjuder Scholl även inlägg och sulor som är specifikt skapade för att kunna gå rätt och gå skönt.