• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Skechers Arch Fit

Här hittar du Skechers Arch Fit som ger dina fötter komfort i varje steg. 

Skechers Arch Fit är en kollektion som har Skechers ikoniska memory-foam innersula som formas efter din fots undersida. Vilket gör att sulorna formas efter just din fots form, vilket omsluter dina fötter och ger en mjuk, dämpande bas för fötterna att gå och stå på.

I kollektionen Arch Fit så har Skechers vidareutvecklat sina skor för att ge mer komfort och samtidigt stöd. Modellernas innersula är utvecklas i samarbete med fotterapeuter och är baserad på 120.000 fotskanningar och 20 års data. Denna kompetens tillsammans med forskning har skapat innersula Arch Fit som snabbt har blivit en storsäljare och populära hos dem som går och står mycket – eller hos dem som har besvär med fotsmärta och ömma, trötta fötter.

SKECHERS ARCH FIT
- Ger dina fötter mjuk komfort
- Ger stabilitet, balans och stöd
- Bidrar till att fördela vikten över fotens yta
- Minskar belastningen på fötterna
- Absorberar stötar mot häl, höft, knän, rygg

Skechers Arch Fit är designad för att ge dig stabilitet, balans, stöd och samtidigt en mjuk bas att gå och stå på. Innersula formar sig efter sin fot och efter ditt fotvalv, vilket ger en individuell passform och stöd.

Innersulans teknologi bidrar även till att fördela kroppens vikt över en större yta. Vilket bidrar till att ge en jämnare fördelning över hela foten och minimerar risken för att dina fötter ska bli belastade för hårt. Samtidigt som det gör att fötterna får en mer neutral bas att gå och stå på. Därför har Skechers Arch Fit även blivit populära skor hos dem som har besvär med ömma trampdynor och trötthetskänsla i foten. Genom att skorna bidrar till att ge en jämnare viktfördelning över hela fotens yta så bidrar det även till att fötterna får komfort och en mer avlastande bas att gå och stå på.

Men skorna har även blivit populära tack vare att teknologin bidrar till att avlasta rygg, knän och höfter. Vilket gör att du går skönare och får ett mer bekvämt steg.

Skechers Arch fit finns både till dam och herr och skorna passar lika bra på promenaden, till vardags, på jobbet eller för andra tillfällen när dina fötter behöver både komfort och stöd.