• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Sköna Marie

Här hittar du bekväma, fotriktiga och sköna damsandaler i flera olika modeller från det svenska varumärket Sköna Marie. Sandaler från Sköna Marie är bekväma och praktiska sandaler som är tillverkade av naturliga material. Sköna Marie är ett svenskt varumärke som skapar skor och sandaler för att ge dina fötter de bästa förutsättningarna för att kunna njuta av vardagen och kunna gå rätt och skönt.

- Sandaler för arbete och fritid
- Sandaler med korkfotbädd
- Anatomiskt uppbyggda sandaler
- Sandaler som ger avlastning för trötta fötter
- Sandaler med justerbara remmar

Sköna Maries sandaler är uppbyggda kring en anatomiskt uppbyggd korkfotbädd som finns i olika modeller för att man ska kunna hitta rätt form för just sina fötter.

Sköna Maries olika fotbäddar:

Bio Classic – sandaler med normalbred läst samt en formpressad fotbädd i kork med ett mjukt lager latexfoam i fotbädden.
Bio Comfort – sandaler med generöst rymlig vidd. Mjukt lager av EVA i fotbädden i en formgjuten dämpningszon.
Bio Shape -  sandaler med diskret formad kilklack och något högre sula. Djup hälskålning för extra stabila sandaler. Normal vidd i lästen. Dämpningszon i fotbädden
Bio Embrace – sandaler med normalbred läst och en lite djupare skålning för stabilitet och en inbäddad känsla runt hela foten.

Sköna Marie skapades med konceptet att erbjuda skor som är speciellt anpassade till kvinnor, deras fötter och behov. Vilket gör att deras skor och sandaler passar till alla typer av aktiviteter eller livsstil. Varumärket präglas av att tillverka stilrena och klassiska sandaler som avlastar fötterna och ger optimal komfort.

Alla Sköna Maries fotriktiga sandaler skapas med endast naturliga material och är fria från PV, teflon, sexvärt krom, PTFE och andra fluorerande kolväten. 

PAX Scandinavia, som tillverkar Sköna Marie, är ett bolag inom New Wave Group som använder begreppet CSR (CorporateSocial Responsibility) som ett samlingsnamn för deras arbete med miljö och etik. CSR innebär att de tar hänsyn till samtliga tre dimensioner av hållbarhet: socialt, miljömässigt och ekonomiskt