Stödstrumpor från Sockwell hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms

Sockwell Stödstrumpor

Sockwell Stödstrumpor & Hälsporrestrumpor

Sockwell skapar strumpor för att hålla fötter lyckliga och välmående i alla aspekter i livet. Sockwell strumpor har en terapeutisk prestanda i olika modeller och färger för att det ska finnas något som passar alla. Sockwells stödstrumpor är helt enkelt skapade för att skämma bort och skydda känsliga fötter. 

Deras Högkvalitativa stödstrumpor i merinoull ger en ökad blodcirkulation. Stödstrumporna har en avslappnad passform och en graderad kompression (15-20mmHg) som förhindrar ömhet och minskar trötthet i fötter och ben. Den avslappande passformen skämmer bort känsliga fötter och stödstrumporna är designade för användning hela dagen oavsett om du står eller sitter mycket under längre perioder.

En blandning av merinoull och bambu ger strumporna temperaturreglerande och antibakteriella egenskaper. Sockwells strumpor har även en utvecklad design med finfördelade fiber som minskar risken för klåda.

Sockwell erbjuder också kompressionsstrumpor för hälsporre (plantar fasciit) som ger en fast kompression (20-30mmHg) för att minska svullnad och inflammation i plantar fascia-senan.

Tillverkade i merinoull från glada får (Homegrown American Fine Merino Wool). Alltid tillverkade i USA.

-->